Cześć dziewczyny!!!!!!!Sporo naklikałyście!!!!!!!!
Mróweczka super zdjęcie i fajny pomysł. A mój mężulek ma dziś urodziny, kończy trochę więcej latek 31

, kupiłam mu strzelbę, oczywiście nie prawdziwych rozmiarów, do postawienia, on lubi takie miltarne gadżety, to niech się cieszy!! A moja mama stwierdzila, że młody jak podrośnie to będzie miał co rozwalić
Rybko a co tak małego choróbska dopadły? ale mam nadzieję, że juz lepiej!!!!!!
Super że się spotkałyście, fajnie chłopaki razem wyglądali!!!!!!!!
Justynat ja też małego już samego nie zostawiam na łóżku, bo raz wyszłam na moment do kuchni, a jak przyszłam to był już na brzeszku, myślałam że zawału dostanę!!!!!!!!
Delicja no widzisz, a Ci pseudo lekarze to nonono się znają, faktycznie może było jej za gorąco, niektóre dzieci nie lubią jak jest bardzo ciepło!!!!!!!
Moja teściowa też twierdziła, że dzieci mają wyższą temperaturę, tylko o ile to byście chyba nie zgadły...................... o jeszcze raz jak dorośli

, ona to ma pomysły mówię Wam, nieraz to nie wiem czy się śmiać czy płakać, ostatnio stwierdziła, że dzieci w wieku 4 miesiecy mają juz wszystkie zęby, oczywiście zdziwienie było wielkie że Oskarek nie ma żadnego, biedny chłopczyk no i w dodatku ma za mało włosow!!!!!! nonono mać, nieraz to tak mnie szlag trafia jak cholera, dobrze, że za często nas nie odwiedzają, dalej chcą, żebyśmy to my przychodzili, ja się uparłam i wogóle nie chodzę, wkurwiają mnie na maxa!!!!!!! Chyba Wam nie pisałam, ale młody jak się urodził to pierwsze pytanie teścia było: A jest rudy?????????? ( ja jestem z natury rudzielcem ) Myślałam że się wścieknę!!!!!! Ach leiej kończe ten temat!!!!!!!
Balbion jak ty masz fajnie, że teściowie tak daleko!!!!!!!!!!!!
Kasi.k ja to nie za bardzo lubię na grzyby chodzić, odkąd mąż chodzi ze swoją rodzinka!!!!!!!!!!!! A ja lubie w occie grzybki, uwielbiam, zawsze lubilam do wódeczki, ale teraz to ja jestem totalną abstynentką!!!!!!!! Nie wiem kiedy coś chlepnę, może jak junior do szkoły pójdzie
Hektorka Kamiilek super chlopaczek!!!!!!!!!
Katrin mój też tak kwęka, stęka piszczy kwiczy, przeróżne dżięki wydaje!!!!!!!
A najgorsze,ż ostatnio coraz bardziej wydaje dżwięk przypominający "tata", oczywiście nie dokładnie, ale bardzo podobnie, "zdrajca" mały, no i oczywiście jest przesąd że jak pierwsze powie tata to wywoła brata