Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 wrz 2007, 09:08

madziorka hihi pisze:a ja dzis jak zwykle poszlam sie powloczyc. ale sklep tylko jeden zaliczylam i to spozywczy

zadnych zakupów ???? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_oczko:
madziorka hihi pisze:ide z leosiem do lekarza dopiero jak cos bedzie nie tak???

mi kazą przyjść jak mały bedzie miał wysoką gorączkę :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij: :ico_puknij:
madziorka hihi pisze:adas ma juz nowa fife 2008

gdyby mój Jacol to słyszał :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
jeszcze nie wpadł na pomysł zeby kupić, a moze wpadł, a nie mówi???? kurcze moze na dzien chłopaka mu kupie ???? on tak sie zajmuje małym jak ma wolne :ico_haha_01: i mnie odciąża zebym mogła na TT wejść
a kiedys go na spacer wysłałąm pod pozorem przespania sie a on na to :" przeciez wiem ze pierwszą rzeczą jaką zrobisz jak wyjde z domu, bedzie TT" :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-09-28, 09:10 ]
Ilonka Vinee jak zwykle boska laska :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Emilka nie wiedziałam ze tu cilest tez jest, ja jakis czas tez brałąm te tabletki, a potem juz jechałam na Harmonet

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 wrz 2007, 09:50

witam z rana... chociaz dla mnie to juz wlasciwie popoludnie, bo mi mala larwa pobudke o 6.00 zrobila i nie chciala dalej spac... dopiero teraz zasypia przy karmieniu (maz ja karmi, bo ja nie jestem taka akrobatka, zeby pisac i karmic - mi niestety do karmienia obie rece potrzebne). Mialam duza szanse, zeby posta zaraz po julie wyslac, ale nie dawala zyc, tylko bawic sie i bawic :-D
julie_377 pisze:ps. i jak to sie robi z tym filmikiem????

kilka stron wczesniej przegapilas filmik z moim dziecieciem. ja wklejalam przez google video. trzeba tylko sie zarejstrowac i zalaczyc plik video z kompa i juz. 1000 razy prosciej niz zalaczanie zdjec na forum :ico_oczko:
madziorka hihi pisze:ale sklep tylko jeden zaliczylam i to spozywczy hihi

kurde, madziorka, nie opowiadaj glupot, bo jeszcze ci ktos uwierzy :ico_oczko: ale wiesz co? ja cie rozumiem... w PL nie lubie zakupow, bo za duzo zer na metkach :-D :-D w UK kazdego off'a na zakupach spedzalam. malo zer to latwo sie wydaje :-D poza tym mowia, ze w Uk drozej niz w PL, a tam jakos nigdy mi pieniedzy nie brakowalo, a teraz musze sie pozyczac, bo nie starczylo do dziesiatego :ico_noniewiem: jakbym w UK byla to teraz na macierzynskim pewnie bym caly czas na zakupkach byla, a tu teraz to se musze nawet odmawiac wejscia do ulubionego lumpeksu :ico_noniewiem: :-D a najbardziej to na Wood Green'ie lubialam shopingowac :ico_oczko:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2007, 12:08

marta kup mu ta fife jesli taki napaleniec...
adas sciagnal sobie ang ale kupuje oryginalna polska. mama ma mu przywiezc :ico_puknij:
w ub roku kazal mojej siostrze leciec z rana do sklepu i kupic swieza fifke i zaraz wysylac...
maniak jeden hihi
ale to polskie komentarze mnie wkurzaja. hihi chybe lepiej po and bo wszystkiego nie rozumiem i nie wydaje sie takie durnowate hihi
och gdyby to adam slyszal :ico_oczko:
zaraz wraca i mam byc gotowa bo jedziemy do jakiegos prawnika dowiedziec sie o macierzynskie. nie wiem o co chodzi bo dzwonil i tyle mi powiedzial... hihi

a ja nadala w lozku.. a jeszcze sniadania prysznic .. oj nie zdarze hihi
:ico_olaboga:

jasnie pani a z wydawaniem jest jak mowisz...
latwo sie wydaje jak takie smieszne kwoty
a na wood greenie to mieszkalam pierwszy raz jak tu przyjechalismy i tam wlasnie przezywalam swe piuerwsze shoppingi. ale w watford jest tego wiecej i bardziej mi sie podoba
wood green to dziura w porownaniu z tym hihi
no i brent cross gdzioe pracowalas tez wiekszy hihi

dobra spadam

kurcze a ja mialam koszmar senny..... :ico_olaboga:
zaczelo sie od przyjemnosci.. bylam na zakupkach.. w tesco i nagle jak ogladalm ubranka dla leosia to sie okazalo ze zapomnielismy go zabrac z domu.. a on tam sam tak strasznie plakal...
masakra :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

28 wrz 2007, 12:53

Madziorka ale mialas sen...ja tez nie raz miewam takie dziwne i wyskakuje z lozka przerazaona ,gdzie Oliver :ico_haha_01: wlasnie plakal ,bo mu sie nudzilo,to go wsadzilam do lezaczka i tv oglada...on uwielbia ha ha a ja mam chwile dla siebie :-D

Jasnie {Pani my spalismy do 11 :ico_wstydzioch: ale nas tel obudzil ,od tej mojej ,,kumpeli,, :ico_oczko: ale kolo 5 wstal na mleczko i pozniej tez,ale nie wiem ktora to byla :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

28 wrz 2007, 16:35

hej..no witam w ten pochmurny dzien-dla nas zresztą nienajlepszy....bylismy dzis na szczepieniu a mala nienajlepiej znosi mi szczepionki :ico_placzek: ...byly juz nerwowe placze i krzyki..az sie biedna zanosila z placzu....teraz chwilowo usnela przy cycu..ufff
Sama dzis z nią walcze niestety bo moj A. pojechal kuzynke na lotnisko podrzucic i dopiero po 21.00bedzie...
Zaraz sie Wam pochwale moją kruszynka...chwilka...

[ Dodano: 2007-09-28, 16:46 ]
Obrazek
to my na sali operacyjno-porodowej bo mialam planowaną cc

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
to taki maly przegląd..wybaczcie ilosc :ico_sorki:

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

28 wrz 2007, 16:46

HEJ kOCHANE!!!
My dzis po ciezkiej nocy, nie moglam spad do 01, a pozniej Maya zaczela plakac i tylko przy piersi sie uspokajala, czyli trzymala ja w buzi cala noc :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: , dzieki bogu, ze nie odpadly mi sutki.
Juz mam dosc karmienia jej Ona juz jest za duza, czyli przyszedl ten czas juz jestem gotowa ja odstawic, ale musze 1,5 miesiaca poczekac, bo w Polsce to uczynie, bo Kuba sie do tego nie nadaje, nie ma sumienia jej czegos odmowic :ico_haha_01:
Dzis brzydka pogoda, non stop leje, tak wiec wzielysmy sie za porzadki w duzym pokoju, i zrobilam tam Mayci kacik ma poleczki na nich ksiazeczki, na razie jest blysk, ale za chwile wszystko bedzie na ziemi :ico_olaboga: ale co zrobic, juz jest duza, jej ksiazki wiec niech ma do nich dostep. Fajnie to wszystko wyglada, jak wstanie moj slkarb to sprzatamy i ukladamy tam dalej. :ico_haha_01:

Wczoraj kupilam Mayci za 5 funtow :ico_szoking: futerko, musze wkleic i sie pochwalic, ciut zaduze ale za dwa mieisace bedzie jak ulal.

[ Dodano: 2007-09-28, 16:50 ]
Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

[ Dodano: 2007-09-28, 16:52 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-09-28, 16:54 ]
Obrazek

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 wrz 2007, 17:26

Glizdunia ale boska ta Twoja Maya :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Delfina futerko super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Madziorka ale sie uśmiałam z Twojego snu :ico_brawa_01:
a my do miasta o 11 pojechaliśmy bo chciałam jakies podkoszulki na zimę sobie kupic i kurtkę, ale misiek mi nie dał bo on nie lubi zakupów, a jak wyszliśmy na dwór to zaraz zasnął :ico_olaboga: wiec zostawiłąm Jacola z małym na dworze i poleciałam do primarku szukać jakiegoś szalika, a ze były przeceny to zabawiłam tam godzinkę, i Jacol poleciał z michem do jakiegos marketu bo zimno było, potem małego nakarmiłam i ledwie zdążyliśmy do konsula :ico_olaboga: ( jakbyśmy przezemnie sie spóźnili to Jacol by mi dał hihiihihihihihihi,( znaczy sie by nic nie mówił, ale swoje by myślał), zaraz sobie pomyślałam o Madziorce, ze Ona zawsze tez taka zakręcona hihihiihih, papiery złożone i czekamy teraz na paszport :ico_brawa_01: a taki ten konsul ajkis zakręcony, cały czas powtarzał :" jaki ma piękny pulowerek" oh i ah :ico_puknij: wiec Franio chyba miał dosyc bo jak zajechał " pierdzącą synfonię" to znowu cegłę spaliłam :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: no i teraz szybciutko obiad robie, :ico_prasowanko: :ico_odkurzanie: :ico_pranko: :ico_duzepranko: a Jacol z franiem sie bawi, albo śpią ( ale jeszcze przed chwilą Jacek krzyczy:" robisz obiadek czy siedzisz na TT????, to ja mu odkrzyknęłam: " sprzątam w pokoju" w myślach dodałam :" i klikam na TT " hiihihihihiihihiihih )
ale mnie dzisiaj wali, chyba na zmiane pogody :ico_olaboga: :ico_szoking: :ico_brawa_01:
aha: pojechalismy jeszcze do tesco po mleko dla małego i co? kupiłam mu czapke i dwie pary spodni z cherooke i zrobiłam zakupy spożywcze a o mleku zapomniałam :ico_puknij: o matko!!! to macierzyństwo mi dziurę w mózgu robi bo wszystko zapominam :ico_szoking: :ico_brawa_01:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

28 wrz 2007, 18:05

ale sie usmialam z pulowerka :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

28 wrz 2007, 18:45

delfina :ico_sorki: dzieki za pomysl z plastrami hihihihihi normalnie nioe wpadlam na to :ico_puknij: a dziala :ico_oczko:

futerko sliczne... jejku ja chce dziewczynke tez miec :ico_oczko: :ico_haha_01:

ja mam pracujacy weeckend blle ee a pogoda pod zdechlym azorkiem..
jasnie pani dzieki za info o filmiku.... musze miec wiecej niz sekunde to wkleje

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

28 wrz 2007, 19:08

Julie wklejaj ten filmik bo sie nie moge doczekać :ico_oczko:

Wróć do „Pozostałe”