Prosze Was bardzo powiedzcie jak sie zyje w Szwecji? My chyba zdecydujemy sie na wyjazd w przyszlym roku i chcialabym wczesniej dowiedziec sie jak tam u Was jest? Chodzi mi o prace, mieszkania itp.
Hej ivon, ja nie narzekam na zycie tutaj. Co wiecej nie wyobrazam sobie wrocic do Pl. najlepiej jak popszperasz na forum www.szwecja.pl tam jest odpowiedz na wiekszosc pytan. Z gory cie uprzedze zebys najpierw poczytala a potem ich tam pytala, bo pytania sie naprawde powtarzaja i juz nikomu sie nie chce odpowiadac na tak bardzo ogolne pytania. A jesli po tej lekturze nasuna sie jakies szczegoly to wal tu smialo, postaram Ci sie pomoc.
Ja generalnie jest na "tak" za wyjazdem do Szwecji.
hej mama_zuzi juz myslalam ze zapomnialas o tym watku
u mnie wlasnie dobiega trzeci cykl na clo,ale cieno to widze bo zbytnio sie nie przykladalismy w tym miesiacu,zreszta w poprzednim tez nie
ale co tam...
przynajmniej zalice rok szkoly
a ty jednak pazdziernikowa mama bedziesz nie moge sie doczekac zdjec Nell
Ivon ja tez sobie nie wyobrazam zycia w Polsce,dlatego jak macie mozliwosc do wyjezdzajcie
witam dawno nas tu niebylo ale komputer w naprawie. mamazuzi czekamy za dzidziusiem i za zdjeciami maluszka. ivon a ciebie zapraszamy do szwecji, a do jakiego miasta chcecie przyjechac?
niebylo zle porod byl szybko do szpiala jechalismy o 5 rano a o 7 byla juz veronisia tylko po porodzie milam krwotok ale bylo ok wspominam dobrze a opieka w szpitalu tezbardzo dobra.a ty jak sie czujesz? no i kiedy wkoncu jadziesz do szpiala chyba maluszkowi sie niespieszy
No niestety, polozna mowi ze jak do przyszlej srody nie urodze to mam sie zglosic do szpitala na badania. Poki co Nell sie rusza, tetno ma wzorcowe, moze jeszcze posiedziec.
Szpital juz wybralam i teraz czekam. Mam nadzieje ze tez bede porod wspominac dobrze.