julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum

28 wrz 2007, 19:51

no nie moge co wyjme ap[arat albo tu siade to sie mlody na mnie wiesza :ico_puknij:
zwariuje jak nic hihihihihihi

[ Dodano: 2007-09-28, 20:07 ]
dobra - moj pierwszy film w necie- pierwsze kroki natuska :ico_haha_01:
jak mi wyjdzie w miare to sie nie opedzicie od filmow hihihi dpoki mi sie troche nie znudzi jak ze zdjeciami hihihihi

dobra jest za ciemno i przekrecone ale to moj pierwszy film

http://video.google.co.uk/videoplay?doc ... 5&hl=en-GB

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 wrz 2007, 20:15

cze baby, alem umencona.... mloda se wymyslila, ze przeciez ona jest najwazniejsza, ze nic i nikt inny sie nie liczy i cala uwage skupiala dzis na sobie :ico_olaboga: o 6 rano wstala, a w dzien miala trzy drzemki o łacznym czasie ok godziny.... :ico_olaboga: normalnie na ryj padam. gdyby nie ta chusta w ktorą ja motam to nawet nic bym dzis nie zjadla... piepszone 4 kotlety dwie godziny panierowalam, bo tak sie darla, ze musialam sie odrywac non stop :ico_olaboga: a kiedys takie grzeczne dziecko mialam.... to moj powalony na rozum maz ja tak rozpuscil. wariuje z nia jak nienormalny i ona mysli, ze ja tez tak bede cale 12 godzin :ico_noniewiem:
julie wklejaj Natusia bo na zywo go ciekawam :ico_oczko:
julie_377, martuchafrost, DELFINA, łod rozu wiadac, zesie cepry :-D :-D Mayuśka mo nowy kozusek a nie futerko :-D :-D futerkiem to ino połobsywane - do zokoponego jedzcie to wos gorole naucą, hej! ale kozusek to pikny!!
martuchafrost, a ni zes sie nie chwalila, ze jedziesz konsula zachwycac pulowerkiem :-D wklej ze fote to sie tez pozachwycamy :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-09-28, 20:17 ]
julie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: tylko next time to przekrec o 180 stopni :-D :-D :-D

julie_377

28 wrz 2007, 20:25

jasnie pani a jak?hihiihihihi

[ Dodano: 2007-09-28, 20:27 ]
jakbym wiedziala to bym przekrecila :ico_spanko:
tyle ze ja blond wiec musicie wybaczyc.... ale bedzie wiecej.... tego miozecie byc pewne :ico_oczko: #

o jasnie pani kozuszek :ico_brawa_01: :ico_haha_01: ...no tak

[ Dodano: 2007-09-28, 20:28 ]
a pulowerek mnie do tej p[ory smieszy hihihihihihihihih

[ Dodano: 2007-09-28, 20:30 ]
dobra ja spadam do lozka z natusiem bo jutro musze wstac o 3 rano :ico_szoking: :ico_placzek: :ico_puknij:

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 wrz 2007, 20:58

julie_377 pisze:jasnie pani a jak?hihiihihihi

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: kamere przekrec ja filmujesz :-D :-D
milej pracki, tylko wspolczuje, ze tak wczesnie musisz wstawac :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

28 wrz 2007, 21:49

Jaasnie Pani ja to cep jestem ale moj maz goral nizinny :ico_smiechbig:

DZIEWCZYNY!!! Jutro w next wszystko ponoc o polowe tansze...

Fela jak nie masz jeszcze tej sukienki to jutro masz okazje ja tanio kupic, sprawdz przez int czy jest przeceniona...

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 wrz 2007, 21:50

hejka

na powitanie muszę sie wyzalić, bo dolca normalnie podłapałam :ico_placzek:
Dzisiaj zaliczyłam pierwszą awanturę uczynioną przez moją córkę :ico_olaboga: i czuję się po niej taka zdołowana i mu smutno, bo zaczęłam wątpic czy jestem dobra mamą :ico_placzek: Bo wiecie ja kiedyś nauczyłam Vikulkę zasypiac samodzielnie, ale jak przyszedł kryzys z alergią i ona się strasznie drapała to musiałam ją usypiać na rekach, bo jak lezała w łóżeczku to zanim zasneła to nie raz rozdrapała się do krwi :ico_olaboga: I mała do tego stopnia się przyzwyczaiła do lulania jej do snu, że minionej nocy obudziła mi się 2 razy i nie umiała sama zasnąc, a jak ja ją wzięłam na rece to w kilka sekund myk i spi :ico_szoking: :ico_olaboga: Dotarło więc do mnie, ze przeholowałam z tą nadopiekuńczością i trza znowu zacząc naukę samodzielnego zasypiania. Ale ona teraz dużo mądrzejsza niż kiedyś i zaczęła mi tak strasznie płakać, potem aż krzyczeć,ze o mało co się nie zaniosła :ico_placzek: I jeszcze te spojrzenie załzawionych oczu "dlaczego mi to robisz" i te jej "mamu" :ico_placzek: Trwało to z 5 minut a ja myslalam że mi serce peknie :ico_placzek: W koncu usnęła biedaczka bo się umęczyła tym płaczem. A ja teraz siedzę i mam wyrzuty sumienia i wogóle okropna ze mnie matka :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-09-28, 21:51 ]
Delfina pół racji z ta przeceną, tzn. owszej jest jutro od 8 rano na necie, a w realu to w sobote i niedziele od 7 rano :-D ale tylko część ubran z katalogu Jesień/Zima 2007 i pół ceny lub mniej...

[ Dodano: 2007-09-28, 21:53 ]
niestety ciuszków na dzieciaczki do roku jest malutko :ico_placzek: zaledwie 21 :ico_placzek: ale i tak wyłowiłam 6 sztuk które mi się podobają i musze na nie zapolować jutro :-D oczywiscie 6 sztuk dla Vikulki :-D

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2007, 21:56

Witam :-)

Dziewczynki powiedzcie prosze jak sie żyje w Anglii? Rozwazamy wyjazd(Anglia lub Szwecja) dlatego chce sie Was zapytac jakie tam są realia?

Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 wrz 2007, 22:03

ivon hmmmm, nie wiem co ci napisać :ico_noniewiem: :ico_olaboga: dla mnie realia są dobre i ja tam nawet lubię UK... siedzę już 2 miesiące w PL na urlopie i mnie k...ca chce wziąść i tylko odliczam dni do powrotu do UK... zarobki ok, w kazdym razie możesz za nie wynająć dom, opłacic rachunki, kupic jedzonko, wydac na ubrania i nie plakac że nie starczy ci kasy do nastepnej wypłaty... z pracą to zalezy w jakim rejonie, jak stoicie z językiem, ale tez powinna się znaleźć...

Awatar użytkownika
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 wrz 2007, 22:06

DELFINA, ceper a nie cep :-D :-D juz se tak nie ublizaj :ico_oczko: :-D :-D

kasi.k, to ty troche dluzej niz ja awanture zaliczylas, z tym, ze moje dziecko nie placze tylko sie drze (bo lzy nie leca i nie lka) i to jeszcze tak bezczelnie, ze tylko jak sie upewni, ze na nią patrze :ico_zly:

ivon, witaj, ja sie nie wypowiadam, bo ja juz zjechalam do PL, ale jedno ci powiem - PRZEDE WSZYSTKIM SIE TESKNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i na poprawe humorku kawala wam zapodam :-D
Mąż z żoną leżeli wieczorem w łóżku. Mężowi zachciało się pić, a
że leżał od ściany, zaczyna powoli przechodzić przez żonę. Ta
sądząc, że mąż ma ochotę na seks, mówi:
Zaczekaj, mały jeszcze nie śpi
Po trzech minutach mąż ponownie próbuje przejść przez żonę, bo
nadal męczy go pragnienie.
Mówiłam ci:
zaczekaj, bo mały jeszcze nie śpi.
Mąż wytrzymuje jeszcze chwilę, a potem wstaje delikatnie, żeby nie
przeszkadzać żonie i nie budzić dziecka. Idzie do kuchni, odkręca
kran i stwierdza, że nie leci woda. Sprawdza w czajniku - wody też
nie ma.W końcu wyciąga z lodówki szampana.
Żona słysząc huk otwieranego szampana, woła:
Co ty tam robisz?!
Na to dziecko:
Nie chciałaś mu dać du*y, to się zastrzelił!

ivon
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2007, 22:06

Dziekuje kasi.k, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Pozostałe”