MAMA KASIA czesc kochana ale mi sie miło zrobiło jak mnie nazwałas prekursorka hi hi hi" wszystkiego to ja nie wie" ojjj duzo jeszcze niewiadomych przede mna,przed nami ;) ale dziekuje za mile słowka ach miło wiedziec ze ktos o tobie miło mysli
A własnie co to nieregularnosci w oddawaniu potrzeby to witaj w klubie, ja mam ten sam problem Amelka sobie trzaska kiedy chce hi hi choc z ranoa tak ok 8.30 prawie codziennie ale potem w ciagu dnia bardzo roznie. U nas na 4 próby złapania kupki 3 zakonczone sukcesem, jedna porazka bo ja nie zdązyłam jej posadzic i sobie walneła w pieluszke hi hi hi.
Ale nauka trwa-OCZYWISCIE POLECAM NAUKE Z DZIECMI KTORE JAK MAMA KASIA PISZE STABILNIE SAME SIEDZA ;)
ANIA0807 mi tez bardzo sie włoski twojej córci podobają, są prześliczne ach kiedy ja bede zakładac gumeczki i kolorowe spineczki juz sie nie mog doczekac, Amelcia ma sporo ale nie tyle co twoja mała hahahaahah.
No a z kapiela tak samo jest u nas, tez coraz dłuzej to trwa bo mała lubi sie pluskac a pierwsze 3 miesiące jej zycia to niecierpiała bardzo ojjj ryk był niesamowity to teraz uwielbia.
U bieranko-hhhmmmm nie lubi bardzo i sie wygina na wszystkie strony no i wąłsnie od kilku dni moze od 3 dosłownie mam problemz załozeniem jej pieluszki kurcze wygina sie na brzuszek i jest ciezko, albo nie moge jej pupci wytrzec bo jakos mostek robi i sciska posladki no nie rozumiem zupełnie dlaczego i o co chodzi hi hihiih
Nic zmykam spac kochane do juterka pewnie zajrze jak zwykle ja-maniaczka tik-takowa
DOROTA.M. owocnej nocki i milych przytulańców hi hihih-tylko Agatki nie obudzcie hahahahaha,ja tez zmykam do mezulka pod kołderke pappa buziaczki