Awatar użytkownika
kasi.k
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 wrz 2007, 22:07

Wybiła 22 więc zgodnie z dana sobie obietnicą idę spać!!! Resztę skreślę jutro, zapewne rano w międzyczasie walczenia z dostepem do strony internetowej NEXTa :-D ostatnim razem przez 15 minut widziała tylko informację "Strona przeładowana.Jesteś w kolejce oczekujących na dostep" i jak juz go uzyskałam to częśc ciuchów była wykupiona :ico_zly:

[ Dodano: 2007-09-28, 22:12 ]
Jaśnie Pani a u Vikuli cała kolekcja - łzy jak grochy, płacz, zanoszenie się, krzyk i na koniec jak już nie ma siły takie smutaskowe westchnięcia :ico_olaboga: wytrzymała i baaaardzo uparta jest ta moja awanturnica :ico_olaboga:
a kawał pierwsza klasa :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

[ Dodano: 2007-09-28, 22:15 ]
Jasnie Pani :) pisze:ivon, witaj, ja sie nie wypowiadam, bo ja juz zjechalam do PL, ale jedno ci powiem - PRZEDE WSZYSTKIM SIE TESKNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to fakt, tęsknota jest ogromna :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-09-28, 22:20 ]
no to jeszcze na dobranoc wam sie pochwale, że dzisiaj Vikula 2 razy sama siedziała w wózku :-D awanturowała się na spacerze więc podniosłam oparcie do pozycji półsiedzacej a ona chwyciła się przodu i siadła :ico_szoking: bez oparcia bez niczego siedziała i jeszcze sięgła sobie po smoczek :ico_szoking: niestety brak dowodów w postaci zdjęc, bo aparatu zazwyczaj na spacery nie noszę a zbyt zszokowana byłam by zrobić zdjęcie telefonem :ico_puknij: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Jasnie Pani :)
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 wrz 2007, 22:26

kasi.k pisze:że dzisiaj Vikula 2 razy sama siedziała w wózku

gratulejszyn :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

SANDRUSIA))
Trzy tysiące lat minęło...

29 wrz 2007, 00:05

dziewczyny poczytala was ale nie mam nastroju do pisania wybaczcie :ico_sorki:
u mnie problemy rodzinne i to calkiem spore :ico_placzek: wszystko sie wali i znalazlam sie w sytulacju z krorej ciezko mi wyjsc nie bede wam tu smucic nie wiem po co pisze ale chyba mi tego trzeba wybaczcie . najgorsze jet to ze nie mam sie gdzie podzac a jak wiecie nie jetem sama tylko z moim skarbkiem ktory przeciez nie jest nieczemu winnien :ico_placzek: spadam bo wprowadzam zly nastruj :ico_zly:

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

29 wrz 2007, 00:18

Sandrusia nie mow tak,jestesmy tu,zeby sobie pomagac,i wiadomo jak kazda ma mamy swoje zle i te dobre dni..wcale nie psujesz nastroju...jak bedziesz chciala sie wygadac to wal smialo do nas...!!!! :ico_pocieszyciel: trzymaj sie kochana z Kubusiem,mam nadzieje,ze cokolwiek to jest to rozwiaze sie samo i pozytywnie!!! :ico_buziaczki_big: buziole wielkie

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2007, 00:21

witajcie :ico_brawa_01:

kurcze ja nic nie wiem o tych przecenach,. z jakiej paki teraz ??? i na necie tez?? ale kiepska ze mnie zakupowiczka. :ico_placzek: . skoro nie znam takich newsow.. :ico_olaboga:
a dzis wlasnie bylam w mamas and papas i tez sie zdziwilam, ze byly przeceny.. w srode jeszcze ceny byly niezmienione :ico_szoking: ale niewiele.tego bylo.
choc i tak upolowalam butki dla leoska
wymienilam kombinezon na wiekszy i dokupilam do niego czapke
swietny ten komplet :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ale jak to jest .. nexta otwieraja juz o 7 rano????
ja nie dam rady :ico_olaboga: ... spanie kocham jak zakupy :ico_oczko: ... i ciezko wybierac w takim momencie
wiec zrobie tak, ze najpierw sie wyspie, a potem pojde na shopping hihi

dzis spedzilam swietny dzionek.. pomimo tego, ze pada caly dzien.. a my caly ten czas spedzilismy poza domem wiec dola nie byla czasu lapac hihi

dzis przypadkiem wybralismy sie ze znajomymi do citi advice.. jakos tak sie pisze. nawet nie wiedzialam gdzie jade.. oni mowia, ze maja spotkanie w sprawie macierzynskiego i mzoemy jechac z nimi hihi wiec super
okazalo sie ze w przyszlym tyg mam wreszcie je dostac
a i wczoraj przelali juz (dopiero) child benefit..

a potem pojechlismy do roznych sklepow ogladac laptopy i takie tam..
przy okazji jeszcze mamas and papas .. boots.. itd hihi kupic znajomym prezent na nowe mieszkanko hihi kupili tutaj i wyremontowali ponoc swietnie... zobaczymy w niedziele hihi

a na koniec tesco.. i tam oprocz jedzonka kupilismy leosiowi sliczny zielony sweterek, i pajacyka dyni na halloween hihi

hihi a zeby sie dobic to po powrocie (ok 18) zrobilam salatke i jeszcze .... po 2 latach..... knedle z serem... hihi
w miedzy czasie niespodziewanie wpadl kolega z tesciem hihi
wiec udalo sie, ze tesc mnie w kuchni zastal jak nigdy hihi
mam plusa hihi
no i wreszcie usiadlam na tylku
popijam piwko z chlopakami hihi
i planujemy jutrzejsze zakupki
adas sie wycofuje hihi wiec zajmie sie leosiem, a ja uderze z tomkiem hihi
do tk maxu i do centrum hehe

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

jasnie pani slyszalam ten dowcip/. dobry hehe :-D

glizdunia ladna z ciebie mamusia hihi fotka z porodu ... super hihi nie wygladacie na zmeczonych :ico_brawa_01:

delfina super kozuszek!!! kupilas moze w woolworthsie? widzialam reklamowke na zdjeciach.. a poza tym tam sa podobne i takie tanie.. sama chcialam kupic kumpeli w polsce.. ale zanim podaje to juz zima sie zacznie na dobre... .. ale moze jednak kupie.. jak jeszcze cos znajde.. hihi
ja mam takie schizy ze jak cos mi sie spodoba.. to od razu zastanawiam sie komu by mozna sprezentowac.hihi bo taka okazja i zal nie kupic hihi :ico_puknij:

kasia dla wikuli :ico_brawa_01: ale sie serce raduje jak nasze dzieciaczki robia postepy...
a ty mamusia jestes najlepsza!!! i nie zadreczaj sie./. ja tez mam czesto wyrzuty ze czasem leos za dlugo placze na jedzonko.. i czuje sie potwornie...
ale z drugiej strony krzywda im sie nie dzieje.. :ico_nienie:

ivon witaj. jak jest w anglii??? hmmm pewnie kazdy ma inne zdanie.. w zaleznosci od doswiadczen, priorytetow, miejsca zamieszkania. pracy.. itd

my ogolnie jestesmy zadowoleni... to prawda, ze tutaj zycie jest bez watpienia latwiejsze.. pod wzgledem finansowym.. mzoesz sobie pozwolic na wiele... zakupki sa przyjemne i na porzadku dziennym, bo tak jak napisala jasnie pani.. malo liczba zer przyciaga hihi
dla mnie teraz jest juz super.. mamy wielu przyjaciol i mozemy wreszcie mieszkac sami...
tesknota za rodzinka jest . ale czesto odwiedzamy sie nawzajem i nie jest najgorzej...
minusem jest oczywiscie bariera jezykowa... praca glownie fizyczna.. i mniej ambitna nic taka jaka podejmowalo sie w polsce
uzaleznione jest to glownie od znajomosci jezyka
ja pisze w swoim imieniu

ilonakk9
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

29 wrz 2007, 00:22

Delfina Maycia wyglada jak krolewna w tym kozuszku :ico_brawa_01: :-D :-) slicznie!!!!
Marta pulowerek,hihihihihi...
Jasnie Pani:) to sie usmialam z tego kawalu!!!
Juliecos slabo widzialam,ale widzialam i to sie liczy,brawa dla Nathanka!!!
Kasi.k przeogromne brawa dla Vikusi za samodzielne podciagniecie sie do siedzenia,teraz jak sie jej sposoba to bedzie..hihih

[ Dodano: 2007-09-29, 00:24 ]
Glizdunia sliczna z Was rodzinka i Mayeczka przecudna!!!
Madziorka jak to Ty nie wiedzialas o przecenach...hihihi toz to hit sezonu kochana!!

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2007, 00:25

sandrusia... kochana... no nie wierze ze jest az tak zle?? :ico_szoking: tak nagle?? przeciez bylo tak pieknie.. :ico_szoking: strasznie mi przykro i mam nadzieje, ze to chwilowy kryzyc i szybko minie.:ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: . glowa do gory... bedzie dobrze :ico_oczko: trzymamy kciuki i pamietaj, ze na nas mozesz liczyc:ico_pocieszyciel:
buziole :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_pocieszyciel:

[ Dodano: 2007-09-29, 00:26 ]
ilonka no wlasnie ja nic nie wiem :ico_nienie:

julie prawie nic nie widzialam na filmiku :ico_placzek:

SANDRUSIA))
Trzy tysiące lat minęło...

29 wrz 2007, 00:59

madziorka hihi, no wlasnie widzisz czsem lepiej zeby bylo tak sobie niz pieknie pieknie a tu prosze jedna chwila i cale zycie ci sie zmienia ja jutro sie z malym wyprowadzam chyba polece do mamy ale narazie puki nie zalatwie wszystkiego to musze sie gdzies zatrzymac :ico_olaboga: :ico_placzek: tak ze nie bedzie mnie tu z wami bede za wami teknic strasznie napewno bede codziennie o was myslala caluje goraco was i wasze sliczne dzieciatka

Awatar użytkownika
Emilka_M
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

29 wrz 2007, 01:28

Witajcie kochane :ico_haha_02:
Jestem zamyslona i nieco zszokowana sytuacja Sandrusi :ico_olaboga: ale postaram jej sie pomuc jak tylko bede mogla bo nie potrafie zostawic czlowieka w potrzebie :ico_nienie: za bardzo znam zycie... mam nadzieje ze bedzie z nia wszystko dobrze, jutro ma do nas przyjechac i moja przyjacilka ja wezmie do siebie na czas potrzebny jej. Mam tylko nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 wrz 2007, 01:50

sandrusia... strasznie mi przykro :ico_szoking: .. bedziemy za toba tesknic. :ico_placzek: . odezwij sie jak tylko bedziesz mogla.. jestem nadal w szoku :ico_szoking: .. ze tak nagle wszsytko sie zmienilo... :ico_szoking:
trzymaj sie ..
emilka kochana jestes!!!! :ico_brawa_01: usciskaj sandrusie od nas i zaopiekuje sie nia

Wróć do „Pozostałe”