[center][size=200]
Wszystkiego superasnego dla Vikuli!!![/size]
[size=150]
Przede wszystkim przepedzenia tych okropnych kropek, bo wszystko inne co najlepsiejsze juz masz [/size] [/center]
Sandrusia, strasznie mi przykro, ze cie to spotkalo... najpierw chcialam ci napisac, ze zgadzam sie z
Delfinką, bo rzeczywiscie pochopne dzialanie to domena kobiet, ale jak napisalas o co poszlo, to ja bym ci radzila po prostu wakacje.... ale takie przynajmniej 2 miesieczne! żeby ,mial czas sie zastanowic i zatesknic. Na pewno masz rodzine w Polsce, wiec duzo pieniedzy ci nie bedzie potrzebne... A jak juz wrocisz, to wroc z au-pair dla Kubusia, a sama wez sie w garsc i poszukaj jakiejs pracy, zeby nie byc calkiem uzalezniona od faceta.Ja wiem, ze kochasz swojego szkraba, ale jestes za mloda, zeby siedziec w domu caly czas. Siedziec to moga takie stare zgredy jak my (
ja, marta, skarpetka, kasi.k ) bo my juz sie naszalalysmy, a ty? ledwo doroslas i juz taki powazny obowiazek jak dzidzius... nie mialas czasu na zycie. Praca, nowi znajomi, a przede wszystkim niezaleznosc finansowa - mysle, ze to ci jest teraz potrzebne, zeby L juz tak nie mogl podskakiwac! Mam jednak nadzieje, ze jesli sie ze mna nie zgodzisz to przynajmniej sie nie obrazisz, za to, ze pisze tak jak mysle...
Acha, zeby uniknac takich konsternujacych sytuacji w momencie kryzysu upowazniam
obie Kaski do podawania mojego nr telefonu wszystkim z Polonii, ktorzy tego beda potrzebowac