hejka
Jestem padnięta totalnie, bo mój zywioł dał dzisiaj mamie do wiwatu i mało spała a duzo szalała

Nie czuję rak i nóg, gardło mam zdarte itd. Same wiecie jak to jest... Na szczęscie tylko 8 dni do przylotu tatusia
Sandrusia cieszę się, że emocje opadły i przemyslałaś sprawę

czasami nie warto robic czegoś pod wływem emocji i nerwów, chociaż wiem jak słowa potrafią ranić

Mimo wszystko myslę, ze dobrze by było jakbyście szczerze i na spokojnie porozmawiali z L o waszej sytuacji, jak sie ty czujesz, jak on itd. Macie wspólne dziecko i chociazby dla jego dobra warto powalczyc o ten związek i dobrą atmosferę... Trzymam za was kciuki...
Martucha wyszłaś na zdjęciu odlotowo

a z jakiej duuużej butli pije Franio

rzeczywiście mały żarłoczek z niego
Emilka kurtka Ali świetna, a Nati to już taki mały mężczyzna a nie niemowlak

tekst o sklepie odlot
Dziewczyny, super że się spotkałyscie

ale szkoda ze bez wspólnego zdjęcia
Ilonka z dnia na dzień coraz sliczniejsza jest Vinee

a modelka z niej pierwsza klasa
Delfina kozuszek sliczny, cena superowa a Maycia wygląda w nim jak Królewna Śniezka
zubelek witaj w krainie walczących ze snem dziecka
Lucy mam nadzieję że oni pouciekali bo zła praca a nie ze przyszłyście z dziecmi

sorki, to taki zart

fajnie, ze odwiedziłaś stare kąty
Jasnie Pani moze i stara nonono jestem ale poszalec jeszcze bym mogła (chociaz na studiach dałam do wiwatu

)... i pamiętaj, że obiecałaś mi wspólne piwko
Fela ja się napaliłam wirtualnie na kilka rzeczy dla Viki a ostatecznie nie kupiłam nic

a szkoda, bo ladne były...
Julie a to na które lotnisko w PL będziesz kursować?? filmik ekstra i nawet dobrze, ze ciut ciemny bo wtedy goliznę mniej widać