no a ja dopiero dotarlam na neta hihi
czyt.dobilam sie hihi
chlopcy sobie urzadzili zawody fify 2008
zakupki super sie udaly
... nakarmilam leosia i wyjechalismy o 13-tej najpierw do Tk maxu hihi adas zostal w domu z leonem... hihi chcial odpoczac.. a wozek do tomka auta sie nie miesci hihi wiec chlopakow zostawilam a co?
no i kupilam lesiowi sliczne spioszki aksamitne zolte hihi recznik z kapturkiem duzy..zolty hihi i dla siebie czapke z daszkiem welniana hihi na zime hihi
a potem pojechalismy do nexta... tam gdzie dzis od 7 rano zaczely sie dwudniowe wyprzedaze, 50% lub mniej. i pomimo ze dotarlismy tam pozno... bo miasto bylo strasznie zakorkowane jak nigdy
to jednak udalo mi sie kupic cos ladnego. lesiowi zolte spodnie (kurde wlasnie sobie zdalam sprawe ze dzis zakupilam mu wszystko w tym kolorze hihi
) sobie jeansowe rybaczki i adamowi koszule koloru jeansowego hihi
lazilismy jeszcze po innych sklepach hihi ogolnie troche nam to czasu zajelo...
wrocilismy ok 19-tej
najgorsze jak adas w tych korkach jechal do nas z glodnym leosiem.. ale na szczescie udalo sie mu dotrzec zanim maly zaczal plakac na dobre...
nakarmilam w aucie hih a adas musial w tym czasie czekac na mnie w nexcie z ciuchami ktore wybralam i musialam zmierzyc...
ale ze leos juz byl zbyt glodny by czekac.. to adas stal tam z nimi jak kolek ok 45 min hihi
i dobrze.. za kare
.. nie chcial jechac to mu sie trafil shopping na przymus
hihihihihihi
ale przezyl hihi
a ja sie czuje taka spiaca...
hihi za wczesnie wstalam. albo za pozno poszlam spac. jak kto woli hihi
chlopaki pija pozegnalna wodeczke hihi a ja soczek bananowy i wpadlam do was korzystajac z okazji. juz niewiele im zostalo wiec ide pod prysznic zeby adas znow nie musial na mnie czekac (czyt spac hihi) pol nocy
leso dzis marudzil wieczorkiem.. nie mogl zasnac.. to budzil sie co chwile.. i tak mocno po 23 udalo mu sie odleciec.. moze nie najadl sie biedaczek.. bo caly dzien chodzilam na glodzie...
wiec pewnie mleka nie bylo zbyt tresciwego co?
ale juz nadrobilam hihi
marta no jestem, a gdzie ty???
super ze udalo wam sie spotkac z emilka hihi franus sliczny
emilka no ja nie wiedzialam, ze tk max moim imieniem nazywane hehe dobre hihi
twoje dzieciaczki super i zakupki rowniez udane hihi
kasik vikula boska i ten rozowy prosiaczkowy misiaczek hihi
fela no ja swoje zakupki w nexcie wymienilam wyzej
aha dodam jeszcze spodnie brazowe w kwiatuszki i bluzeczke zotla na roczek.. dla kumpeli bedzie na swieta..ona urodzila julke miesiac przed leosiem hihi
a twojej kiecki nie bylo?
sandrusia ciesze sie ze juz ok!!!! i nie masz sie czego wstydzic,,.. na nas mozesz liczyc .pamietaj
ilonka... ty seksowna kocico hihi
jasnie pani.... no bez piwka ani rusz.. dobre dobre hihi znow smaka narobilas
lucy dzieki za propozycje filmowe
dziewczyny filmiki super. fajnie jest zobaczyc wasze dzieciaczki na zywo
zmykam
do jutra mam nadzieje