diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

28 wrz 2007, 21:31

dziekujemy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: a mi wydaje sie czasami,ze jestem bylejaka :ico_puknij: ale chyba kazda z nas ma te gorsze dni,,,
dobrej nocy :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

28 wrz 2007, 21:58

no masz racje ja czuje sie jakas bylejaka juz dluuuuuuuuugo.. :ico_wstydzioch: ...a zaraz przyjdzie depresja jesienna i dalej sie bede tak czuc :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
kolorowych snow baboski

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

29 wrz 2007, 09:33

hej hej :ico_haha_02:

ja chyba jestem okropnie podatna na brak slonca, swiatla ... juz mam nos na kwinte :-/

ale musimy sobie razem pomagac, nie dasac sie, nie marudzic, nie dolowac :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

dzien dobry spiochy, pora wstawac :569: :-D :-D :-D

ja juz kawunie mam na stole :ico_kawa: :ico_kawa: :ico_kawa: zaprawszam

[ Dodano: 2007-09-29, 09:34 ]
iwonka Ty jestes daleka od bylejakosci :ico_puknij: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

29 wrz 2007, 11:23

hej baboski diem dzieki za mile slowa przyda sie bo chorobsko mnie dopadlo kicham nos zapchany..... :ico_chory: wlos nie zrobiony
.ciezka noc maly przeszkadza ....czyli pomaga hihihi chyba idzie przesilenie hihihi
kawka zrobiona .....chetnie z toba wypije ...
czekam az ,mmu sie beda oczka kleic i idziemy walczyc ...czyli usypiac hihih i sama tez pojde sie kimnac ....

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 wrz 2007, 14:55

Dzień dobry

Oto ostatnia zabawa Malwiny - SPIDERMAN

Obrazek

[ Dodano: 2007-09-29, 15:26 ]
A to ja i zdjęcia typu razno wstałam i się nie uczesałam :ico_oczko:

Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2007-09-29, 16:56 ]
i kolejne zdjęcia ..... świeże zakupy - jejku Kapik ma 6 lat i nr buta 34 :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Obrazek

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

29 wrz 2007, 19:22

aginka swietna fryzurka zawsze mialam slabosc do krotkich wloskow kolorek tez "moj" :ico_haha_01:
swietna malwinka jako spiderman hihihi ona jest slodzinka taka jak anioleczek

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

29 wrz 2007, 21:36

Aginka mi rowniez podoba sie Twoja fryzura :ico_oczko: :ico_brawa_01: i kolorek rowniez '' moj'' :ico_haha_01: :-D , malo tego do okularow tez mam slabosc :580: super oprawki :ico_brawa_01:
a Malwinka lobuzuje w przerbraniu :ico_szoking: jakie ona ma blekitne oczy :ico_szoking: :ico_haha_02:

my mielismy dzis udany dzionek : spacerek, zakupy ( male upominki dla znajomych, ktorych odwiedzimy ...) , obiadek ... spanko i zabawy ... bylo milusinsko

a co do butow to omal nie kupilismy podobnych kozaczkow o rozm. 34 1/2 dla 4-letniego syna znajomych ... :ico_puknij: a tu Kacper , szesciolatek z tym rozm. :ico_noniewiem: zupelnie sie nie orientujemy :ico_wstydzioch:

Ciekawe jak tam Maggie na nowym mieszkanku ...

Dobrej nocy

Awatar użytkownika
Aginka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 wrz 2007, 08:58

a co do butow to omal nie kupilismy podobnych kozaczkow o rozm. 34 1/2 dla 4-letniego syna znajomych ... a tu Kacper , szesciolatek z tym rozm. zupelnie sie nie orientujemy
diem, może to jakaś inna numeracja - bo mi sie wydaje ze Kapik ma ORGOMNĄ stopę .... ja mam 39-40 a jak jemu dalej tak łapska będę szybko rosły to za 5-6 lat mnie dogoni :ico_oczko:

swietna malwinka jako spiderman hihihi ona jest slodzinka taka jak anioleczek
Iwonka Ona i może jest słodziutka i ma wygląd na aniołaka ....ale charakterek ma bardzo "wyraźny"

Wiecie ... jestem w szoku i pod wielkim wrażeniem jak Kuorosh zajada jabłko ....Malwina nie wiedziałaby co z nim zrobić gdybym dała jej do ręki całe jabłuszko :ico_noniewiem: a co dopiero pogryźć je ??? :ico_wstydzioch: ??? podejrzewam że bawiłaby się nim jak piłką .... :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

diem
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

30 wrz 2007, 09:58

hej hej :-D :-D :-D

Aginka ... :-D ja jestem nalogowym zjadaczem jablek i Kourosh odziedzicza to po mnie :ico_haha_01: ale nie sadze zeby byla to jakas nadprzyrodzona umiejetnosc :ico_smiechbig:
dziekuejmy za mile slowa :ico_sorki: :ico_brawa_01:

A buciki byly duuuze, te ktore my ogladalismy tzn. byly rozm.34 .... a nam sie wydawalo,ze czterolatek ma wlasnie taka ''duuuzo'' stope :ico_puknij: :-D

Ja te roslam jak na drozdzach ... i pamietam jako nastolatka moglam juz podkratac cioci pantofle,albo ojca oficerki :-D

udanego dzionka !!!!!!!!!!!

u nas zimno , ale pogodnie ... poki co :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-09-30, 10:00 ]
a co do jablka to : Kourosh gryzie , gryzie ... wymamla caly soczek i to co pogryzl wypluwa i zabiera sie za nastepny kes :-/ chodze i zbieram za nim ... tak samo ''zjada/ wypluwa'' marchewke :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
iwonap
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

30 wrz 2007, 12:34

hej baboski
dla wszystkich tiktakowych chlopcow buziaki z okazjii ich swieta :ico_buziaczki_big:
nasz maly tez tak wcina jabluszka ...hihi ale nie wypluwa:) :-D
moj marcin ma dzis urodziny a ja bez kasy hihihi no coz prezencik dostanie po 15 :ico_oczko: jak kasa wleci hihi takie zycie ze najpierw rachunki a pozniej przyjemnosci :ico_smiechbig:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”