Co to za metoda na dziewczynkę ??? Za kilka lat będę chciała ją wypróbować Dziewczyny ja planuję przez dwa latka pobyć w domku więc mnie się nie pozbędziecie
witajcie
nie było mnie dłuuuuugo, ale po ślubie pojechaliśmy do moich rodziców, a oni nie mają neta.
Zdjęć wklejam kilka i to takich amatorskich. Od fotografa będę miała dopiero po połowie października.
Ja tez was nie opuszcze, stety czy niestety, jak kto woli
Dolączam do mamy dominka i zaparzam
i a propos mamy dominika super ten komplecik, kuźwa ze ja tak nie szukałam jakichs slicznotek dla mojej niuni, tylko ze ona do chrztu była jeszcze taka maleńka....
[ Dodano: 2007-10-01, 09:19 ] ewcik w koncu sie zlitowałas, bardzo ładnie wyglądałas!!
Jestem...jeszcze...ale zaraz wyjeżdżam do roboty! noc przespałam ale jakoś dziwnie. Hania jeszcze troszkę teraz ze mną, ale już cycusia nie chciała za bardzo. Babcia już na posterunku!
Mamo-Dominika śliczny komplecik!!!
Ewcik super,super, super!!!
Ok, dzięki za dobre słowa! idę ! wrócę i się tu dorwę! już mi troszkę lepiej...ale i tak ciężko! zobaczymy jak będzie...pa!
Cieszę się, że żadna z mamusiek nie zamierza opuszczać naszego wątku - kocham was i strasznie bym tęskniła !!! No ale gdzie anza, massumi (moja swatowa ) ???
ewcik witaj nie rozpieszczasz nas - tak mało fotek No ale damy ci jeszcze jedną szansę i czekamy na więcej Bardzo ładnie wyglądałaś
Hello Sikorko...o tym chorowaniu to nawet nie wspominaj...gardlo tak mnie boli ze szok....ale na razie tylko tyle z objawow czy przy karmieniu moge cos brac czy raczej tak jak w ciazy?bo na ulotkach to radzom tylko ciezarnym a o karmiacych ani widu ani slychu...no i Maya psika jak szalona....witaminki jej podaje ...moze to cos da?
Ewcik...no nareszcie zaspokoilas moja ciekawosc Wygladalas bardzo ladnie a sukienka wyglada na bardzo wygodna
Zborra...to ja teraz czekam na najswiezsze relacje z pierwszego dnia
no i dla wszystkich pozostajacych tu ze mną wielkie dzieki dobrze wiedziec ze monologow nie bede musiala do siebie pisac