dzień dobry
Zbora - to dawaj !!! ja ci zapłace nawet 1600
przeprowadzaj sie do wa-wy i masz u mnie robote
..a dla twojego męza - poszukamy
.... same powiecie , ze to chyba duzo ?? nie ??? no my jestesmy - tak jak rozmawialismy z Duzym zapłacic 1200 - 1400 max ... dajemy umowe zlecenie/dzieło - płacimy bez wzgledu na swieta czy urlop.... hmmm .... wolę jakoś młodą dziewczyne ... my 4 piętro - bez windy - młody troche wazy
...a poza tym taka młodą jeszcze mogę urobić - co ma robić zHubertusem ..chyba .... ech... będę teraz szczera - i mało skromna
- kurde ja dobrze wypadam na rozmowach ... i wiem, ze n 90 % dostane ta robote - zobaczymy czy sie zgodza na moje warunki finansowe .... hmmm ..i jest tak jak myslałam - robota mnie sama znajduje .... tylko myślałąm, ze później mnie znajdzie ..tak w przyszłym roku .... ech... ale z drugiej strony mamy małą nonono finansowa .... i marzy nam sie dom ... hmmm .... przepraszam wszystkie matki - za moje wczesniejsze - jeszcze
myśli - ze przeciez można zostawic dziecko i isc do pracy - zeby nie przesadzały ........ przepraszam i ze siedzenie w domu z dzieckiem - to pestka .... hyhyhyh - ze wszystko mozna zrobic
i ma sie czas ..hyhyyh ....
rany ..... juz sie boje ...
[ Dodano: 2007-10-01, 10:49 ]bazgralam długo i tyle napisały
mamo Dominika - cudne!!!
Ewcik - no w końcu!!! slicznie wyglądałaś!!! i mala
Glizdunia - ta w kwiatki 1 rewelacja
lady - mój tez uwielbia nogami walić w zabawkę
a kaszke bananowa - uwielbia !!! i do tego jak dam roche jabłuszka - to siedzi tylko z otwarta buzia i krzyczy , zeby szybciej
to strasznie zabawne