martuchafrost, Franio super a nie zla sobie dzemke ucieliscie hi hi
gosia888, no tak to jest moj narazie 2 tyg nie byl na silowni i obiecal ze jak bedzie chodzil to 3 razy w tyg moze to zniose
emilka i fela u mnie to nie jest tak ze kazdy sobie tez mamy wspolna kase i L ciezko pracuje zeby nam niczego nie brakowalo on poprostu chce zeby bylo nam lepiej zebysmy mieli swoj wlasny dom i biznes i zebysmy wtedy mieli wiecej czasu dla siebie dla tego jak on to mowi teraz trzeba sie pomeczyc zeby pozniej miec lepiej czaem mnie wk....
i powie cos czego nie powinien a ja lapie go za slowka wiem ze nigdy by tak naprawde nie zalowal kasy chodzi o to ze ma cel i robi to dla nas nie tylko dla siebie
znam takie pary ze kobieta pracuje facet pracuje i kazdy ma swoja kase i wszystko na pol placa on mu sie doklada do mieszkania u nas tak nie jest choc z jednej strony chciala bym byc nie zalezna lepiej bym sie czula ja jestem taka zosia samosia
ale i tak gdybym pracowala i gdy pracowalam to bylo tak ze ja swoja kase mialam tylko dla siebie a oplaty jedzenie i ninne to i tak L placil zreszta u nas on sie finansami zajmuje ja nie mam do tego glowy i gdybym to ja sie tym zajmowala pewnie nie mieli bysmy co jesc
nawet gdybysmy mieli 4 razy wieksza wyplate
kasik viki swietnie sie bawi szczeliwe dzieciatko
jasnie pani Luska sliczna Kubus tez sie tak smieje jak mu szyjke caluje hi hi dzieciaczki to lubia
widac ze Lusia bedzie wesola dziewczyna
zubelek domek fajny ale coz zajety szkoda
a ja w srode ide ogladac mieszkanko jest super bo w samym centrum
z tym ze to apartament i bez ogodu ale co tam to i tak tylko narazie pozatym podoba mi sie wiem ze jak jeszcze tam po swojemu zrobie to bedzie extra
jak sie juz uzadze to zapraszam na parapetowe
[ Dodano: 2007-10-01, 14:29 ]aha zapomniala wam napisac
bylam wczoraj na zakupach kupilam sobie swietny plaszczyk
i szal do niego w sumie 100 zaplacilam ale warto bo fajny naprawde