Nareszcie po imieninach, uff!Upieklam dwa ciasta a macie swiadomosc, ze przy zabkujacym dziecku to wyczyn ponad sily.I Antosiowi przebila sie juz druga dolna jedynka, tak, ze "kasowniki" w komplecie.
Nie pamietam dokladnie co ktora z Was pisala, wiec wybaczcie jak pomine cos waznego.
Mroweczka- no niestety moj prezent zgapiony od Ciebie nie wypadl

Niedosc, ze na zdjeciu mialam byc ja (a nie tak jak u Ciebie sliczna dwudziestolataka) plus moj wspanialy Antos to klocki juz byly na wstepie bo maszyna sie zepsula do robienie zdjec i mogli jedynie zrobic w rozmiarze 20 na 30 (wiec marniutka kopia Twojego pomyslu)I zrobili glupie kartofle, ale mnie ucieli czesc glowy i druga linijke napisu

I dzis mam isc do reklamacji, ponoc to moja wina bo zle zdjecie zrobilam

I jak ja mam zrobic inaczej?Myslalam , ze to sie drukuje tak jak widze w komputerze a tu d....
Ja tez nie ogladalam M jak... i debaty bo tak jak Ty nie mam dostepu, choc odkad zainslowalismy dekoder do telewizji kablowej to mam 4 polskie programy-te z nizszej polki, ale przynajmniej dziuennik na biezaco moge ogladac i wiem co tam w ojczyznie z grubsza sie dzieje-choc moze bylybym zdrowasza gdybym nie wiedziala
Caro-no to masz niezle, niedosc, ze tesciowie niespecjalni to jeszcze braciszek, ktory tylka zna Wasz numer telefonu jak cos potrzebuje

Jak ja tego nielubie!!!A Oskarek i jego czapusia pierwsza klasa!!!!!!!!!!!!I to jest najwazniejsze.
Kolka-wspolczuje zepsutej zabawki meza-

Auta to zawsze jest studnia bez dna, jak sie nie zepsuje to tu opony na zime, tu na lato a to trzeba wymieniac oleje a jak sie zepsuje to kaplica.Nigdy sie nie przewidzi co sie kupuje.Trzymam kciuki, zeby zostala Wam sie ta tansza wersja wydarzen.
Delicja-jak przeczytalam posta o tych szczepionkach i mleku to

i jak tam weszlam i przeczytalam, ze ten lek na D(nie pamietam juz nazwy-sorrki), ktory juz tez odstawilas tez jest wycofany z obrotu to

w sumie nie nalezy sie dziwic, ze dziecko zareagowalo alergia na takie swietne produkty.Ja rozumiem, ze nie myli sie tylko ten kto nic nie robi, ale jesli chodzi o lekarstwa czy produkty dla dzieci to kontrola powinna byc nadzwyczajnie czujna i odpowiednio zwiekszona, zeby nie wychodzily zadne trefne partie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kasik-Filmik superasny!!!narzeczony Wikuni tez ma taka podobna zabawke jak ta z filmiku, mojemu mezowi udalo sie ja kupic na wyprzedazy podczas likwidacji duzego sklepu dla dzieci.Tylko ja zapodzialam gdzies te pasy do przypinania do lozeczka a tak mi sie podobalo jak Twoja Wikusia nozkami "obslugiwala"swoja zabawke.Boze, jaki ja jestem balaganiarz!!!!!!!!!!!!Nienawidze tej mojej wady ale jakos walka z nia nie daje zadnych efektow.Pytalas o tesciowa-oczywiscie wq....iala mnie bez przerwy.Maly byl marudny bo wlasnie wyrznal mu sie drugi zabek a ona :Ja jestem ciekawa czy jak w koncu dostanie cos konkretnego do jedzenia to tez tak biedactwo bedzie jeczec

A potem do meza: Remi, zagotuj wode z trzema ziarnami waleriany i cukrem, zeby to dziecko sie uspokoilo

Pani doktor a ciagle faszerowala by mi moje male zdrowe dziecko jakimis medykamentami-stara franca nie pamieta, ze dzieci nie sa od rana do nocy non stop grzeczni i musza czasami pomarudzic a jak tesc powiedzial, ze dawniej to ludzie szmate umaczali w alkoholu dawali szmatke dzieciom i byl spokoj-dawniej to byly metody
Mowi, WAm jak ja kiedys wybuchne to bedzie nieszczescie.
.Iw Rybka-gratulacje na zebolka Jedrulki.Teraz uwazaj podczas karmienia, bo moj na poczatku przy pierwszym zabku lubial sobie zacisnac szczeke

Na szczescie na razie sie oduczyl.Aha i babcia wczoraj dala synowi 50 eur bo stwierdzila, ze pewnie wnuk taki marudny bo zab nie zaplacony-ale miala gest, wolalabym , zeby byla normalna kochana babcia a dla niej tylko pieniadze sie licza...
Hektorka-ja jeszcze nie zauwazylam, ze sie wstydzi, moze ten etap przed nami.W kosciele szczerzy swoje az dwa zeby do kazdego kto sie do niego usmiechnie.P.S.Ja tez nie lubie nawet bardzo nie lubie prasowania
[ Dodano: 2007-10-02, 11:08 ]
kamelek1, dobrze , ze sie nareszcie pokazalas.Ucaluj Twoja pieciomiesieczna Wiercipietke i wszystkiego najlepszego dla niej!!!Gratulacje za siadanie

Spryciulka!
[ Dodano: 2007-10-02, 11:18 ]
A na deser fragment imieninowych zyczen dla meza od jego rodzicow:
To na poczatek i reszte Cie naucze, o ile bedziesz chcial, bo teraz jak Wam pewne rady daje to je bagatelizujecie i robicie po swojemu, przykre to dla starej Matki, no ale coz,nie mi zmieniac to tak juz jest, ja w kazdym razie bylabym szczesliwa gdyby moja Matka zyla i mogla mi dac pewne wskazowki, ktorych nigdy nie jest za duzo.
Jej zyczenia zawsze wygladaja jak Ksiega Skarg i Wnioskow.