Witam Laseczki
Zdjęcia śliczne. Pięknie wyglądałyście i mam nadzieje że wszystkie jesteśmy nadal tak szczęśliwe jak w tym dniu
A może ja tez coś wstawię...? Muszę poszperac w kompie. Wprawdzie my mielismy tylko ślub cywilny ale co tam... Kochamy sie chyba berdziej niż niejedno małżeństwo po kościelnym
Narazie mam tylko takie od fotografa, może póxniej wrzucę coś "normalnego".
[ Dodano: 2007-10-02, 08:28 ]
A u mnie dzis pogoda do d... Leje deszcz i zimno

Ale co tam - oby do zimy...
Madziarka pewnie ślicznie wyglądasz z tym noskiem
A mnie zostało równiutko 90 dni
[ Dodano: 2007-10-02, 10:28 ]
Zapytałam o to stawianie sie macicy dziewczyn z września 2007 i zobaczcie co mi odpisały:
"kaska28 stawianie sie macicy to sa skurcze,brzuch twardniej i towarzyszy albo i nie temu ból..lepiej idź do lekarza najwyżej każe Ci brać nospę i magnez...mi właśnie w taki sposób zaczął się poród przedwczesny,oczywiście u Ciebie to może być coć normalnego bo tak tez się zdarza,ale lepiej chuchać na zimne. "
[ Dodano: 2007-10-02, 10:32 ]
I jeszcze to:
"KAska28, witaj kochana Jak pisze Lalka, raczej to nic groznego jak jest ponizej 10 skurczow na dobe. Jak sa nieregularne i niebolesne tylko takie nieprzyjemne nie oznaczaja z reguly niczego alego. Najlepiej powiedz o tym lekarzowi. Ja mam takie od 17 tygodnia ciazy i z tym zyje, zadnych tabletek na to nie biore. Czasem jak mnie bardzo meczyly i widzialam ze jest ponad 10 na dobe to lykalam tabl. nos-py i magnez."
[ Dodano: 2007-10-02, 10:45 ]
Hej, gdzie się podziewacie

?????