Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 paź 2007, 16:14

Gosiu a czy to ze rano bylo mi niedobrze i teraz tez troche...to cos z tym zwiazane??bo ja to podpisywalam jako objawy przeziebienia :ico_wstydzioch:

Anes...a czy ja wiem czy duzo?chyba wystarczajaco-Maya sie nie skarzy :ico_oczko:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2007, 17:00

no moja mama chce małej gotowac zupki na maśle, wiec mysle ze masło moze byc..tzn ja niby jadłam pierwsze zupki na maśle i nic mi nie było :ico_oczko:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 paź 2007, 17:40

a my juz po obiadku...ja ssam olbaska ,mala w lezaku sie bawi i czeka na pierwszy mus...To zbieranie na wymioty znow mi przeszlo i niech juz tak pozostanie...ide bo i tak wiekszosc dnia przed kompem siedze :ico_oczko:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2007, 17:42

Melduje się z wielkiej banicji!!!

Wesela w tym roku zaliczone, więc spokojnie... mogę zadbać o siebie coby juz wyjść z tych dużych tuszujących sukienek... (mój kochany tatuś tak mi dosrał :ico_oczko: )

A my dziś znowu ważyliśmy Ule i przybrała 250... przez tydzień czyli ciut lepiej, bo ostatnio przybrała tyle samo z tym, że przez 2 tygodnie :ico_haha_02:

No a 9 szczepienie... to znowu ją pomęczę... :ico_sorki:

NiUla uwielbia kleik gryczano-ryżowy... a ze smaków to narazie soczek jabłkowy, jabłuszko ze słoiczka ... no i oczywiście cyca :-D i wsuwa co 2 godz. po 120... i ani grama więcej... :-D zobaczymy... ogólnie euforii w mych oczach brak... 5750... taa

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 paź 2007, 17:44

GLIZDUNIA, niedobrze Ci, a może Ty :ico_ciezarowka: :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

My też po trzygodzinnym spacerku i po obiadku, dziś Karol też popróbował pierwszego deserku jabłko-marchewka.

ANES, Masełko pewnie zdrowe, ale dla tych co nie mają alergi. Trzeba próbować i obserwować malucha.

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2007, 17:53

Sikorka, tak czytałam ostatnią stronę i tez pierwsze co mi przyszło do głowy, to to, że może Glizdunia :ico_ciezarowka: się postarała... :-D :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2007, 18:05

Hello!!!
no, to znów naklikałyście co nie miara...uf...przeczytałam...
No i cóż, zdjęcia super, brawa dla małych spryciarzy za nowe osiągnięcia, dla Glizduni za numer syropowy i w ogóle już nie pamiętam co pisałyście.
Massumi wreszcie jesteś!!!

U mnie tak...w pracy luz totalny, miałam mieć 1klientkę, ale przyszła i się pyta, czy jest szefowa, bo ona woli do szefowej. i se poszła...i w nonono, bynajmniej miałam czas, żeby ze spokojem przejrzeć kosmetyki, zrobić se paznokcia itp. Umowę mi przyniosła, ale nie podpisałam, bo J twierdzi że powinno być 930zł chyba brutto, a miałam 866zł i nie podpisałam. Czekam do jutra czy się wyjaśni, a jak nie to wracam do domu. Choć szczerze powiem, że nie chciałabym, bo w pracy mi się podoba i wbrew moim obawom nie myślę o Hani i się nie martwię co u niej.
A u niej ok, śpi i je i w ogóle...I znów babcia uwaliła jej bluzkę marchewką :ico_olaboga:
A Hanka po drzemce się bawi na macie. Cały czas zajebiście gada i się śmieje, leżąc na brzuszku już przysuwa sobie zabawki i gapi się w tv. Jest słodka!
Muszę lecieć...przyjdę później i napiszę o jedzeniu kaszek itp.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2007, 18:40

zborra to fajnie, że Hania nie dramatyzuje, gdy jesteś w pracy :ico_haha_02: No ale o co chodzi z tą umową ???

massumi widziałaś w moich postach z dzisiaj fotki ??? Podoba ci się przyszły mąż Uli ha ha :-D

Mężulek wrócił z pracy więc bawi się z małym - on jak go zobaczy to cieszy się od ucha do ucha ha ha.

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 paź 2007, 19:05

zborra, nie daj się zrobić w ciula !!! A tak nawiasem to jest cały etat ??? Weź... powiedz, że pół... czy jakoś tak... charytatywnie się udzielasz... :ico_szoking: :ico_oczko: :-D

no kamizela, zięciu jak się patrzy!!!
... ale ładna miska jeść nie daje... więc w sumie i może ... mieć swój urok... ważne co by głowa na karku... była :ico_oczko: :-D
..... co ja pitole... ??? Oczywiście, że musi być piękny!!! A co!!! Tyle ode mnie z reszty go rozliczy teściu :ico_oczko: tzn. czy zaradny... (jak mój :ico_oczko: hahaahhhaaaa)
Jak się Ula obudzi, to jej pokażę narzeczonego :ico_brawa_01:

I wogóle widziałam tu i tam... wszystkie fotki i ciuszki rewelacja... marchewkowe Glizdziątka nad jeziorem :ico_brawa_01: Hanula_Dziecię Kwiat :ico_sorki: siostra szefowej jako tako :ico_oczko: :-D Mili _ Vanili siedząca wow :ico_brawa_01: :-D :ico_szoking:

GosiA - daj mi tę robotę :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: zrób casting wśród nas heheeeee he :ico_oczko:

Ewcik, Ewcik, Ewcik... wszystko pięknie ładnie... a to zdjęcie, to ulubione :-) przepiękne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I właśnie to bym miała w ramce... aż się nad nim zamyśliłam... czyli refleksyjne :-)

A no i Doris - ja też harcerka... tyle, że wodniaczka... potem zeskanuje coś, to się pośmiejecie !!! :ico_szoking: :-D
Ostatnio zmieniony 02 paź 2007, 19:13 przez massumi, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

02 paź 2007, 19:06

A Sikorko widze ze idziemy leb w leb :-D Maya kosztowala dzis jablko z gruszką :ico_haha_01: i miny walila niesamowite hihihi...wszystko na kamerze tylko musimy zgrac..
a no i lykam te pigułki cud dla karmiacych...a poza tym ciagle zmeczona jestem i A. nie ma w nocy :-D wiec nici z :ico_ciezarowka: ...
Zborra...no ciesze sie niezmiernie ze w pracy luzik-grunt to lubic to co sie robi,a jak sie robi NIC to jeszcze lepiej :ico_oczko: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-10-02, 19:09 ]
Massumi skanuj skanuj...i to szybko puki mam czas :ico_oczko:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”