Kochane Lutowianki Dziękuje, że mnie wspieracie, faktycznie bardzo się boje o to co będzie, czy dam rade to wszystko ogarnąć a przede wszystkim boję się czy damy radę finansowo przy dwójce dzieciaków ale tak jak pisze
Mamcia, że jeśli Bóg dał nam dziecko to pomoże i wtedy kiedy się urodzi. Och ile ja paciorków różańca przesuwałam, modlę sie o siłe i zdrowie dla mojej dziecinki!
Na razie męczy mnie senność, mdłości nie mam ... Ale nabieram już powoli pełniejszych kształtów i chyba długo w tajemnicy tego faktu nie zachowam. Termin mam na maj - z miesiączki wychodzi na 23 ale dokładnie nie wiem, bo jak byłam u lekarza to miał USG zepsute i dopiero w przyszłym tygodniu idę to się dowiem dokładnie! Jak robiłam pierwszy test to wyszedł negatywny ale kurde nie mam @ i nie mam @ już przeszło 2 miesiące i zrobiłam tydzień temu test i II piękne kreseczki wyszły w przyszłym tygodniu i idę jeszcze raz do gina bo miał USG zepsute!
Karolas Oj, mój chłop też do romantycznych nie należy ostatnio i czasami mam ochotkę się gdzieś wyrwać i często wspominam dawne dzieje ...ach... ale się rozmarzyłam!
Wojtuś Trochę się zamartwiam, bo zrobił mi dziś 4 kupy i to takie brzydkie, ma rozpulchnione górne dziąsełka więc może ta biegunka to od ząbkowania, ale sie tym przejęłam. Jutro pójdę go ważenia to się dowiem ile przybrał!
Siedzieć dalej nie siedzi stabilnie sam, ale staje już na kolankach jak do raczkowania.
Kajunia, Dorota Ja też już miałam 4 zjazdy i jakoś tegoroczna perspektywa nauki mnie przeraża z dwójka dzieci ...A mi tak zależy na tej szkole... Nie mam pojęcia jak to wszystko pogodzić
Hekkate Na weselu było świetnie, wybawiłam się że hohoho ... Zapodam zdjęcia...czekam na płytkę!
Mamcia GRATULUJĘ ząbków i spacerowania Juleczki koło stolika
no i zdania egzaminu!
Dzień chłopaka Dziękuje, że życzonka w imieniu mojego Wojtuleczka!
Asiam Kochana jak tam? Już lepiej z Łukaszkiem? Zdrówka życzymy z całego serca!
WSZYSTKIM SOLENIZANTOM 100 LAT, ZDROWIA, POMYŚLNOŚCI ... BUZIAKI DLA AMELKI, KUBUSIA. OLIWIERKA, PATRYCZKA, ROBERTA, JULCI Z OKAZJI 8 MIESIĘCY
Iwonka Świetne zdjęcia ...
Ale przystojniacha z tego Twojego syneczka!
ML Duuużo zdrówka! Zdrowiejcie moje kochane aniołki!
Magdzinka Ale fajne zdjęcia, widzę, że pogoda dopisała! No i wielki + dla tego człowieka, co stworzył taki świetny plac zabaw!
Co ja bym dała jeszcze kilka tygodni temu, żeby @ dostać ...oj.. trochę ci chyba zazdroszczę
mamaJulci Witaj, fajne, że jesteś ..Pisz dużo! Buziolki dla dzidzi! GRATULACJE 6 ząbeczków!
Dorotko Śliczna dziewczynka z tej Agatki, kochana!
O kurcze, co to ci się porobiło z tym okiem ?? Ale dobrze, że już wiesz co masz robić, żeby się wyleczyło!
Qunick Oj, zdrowiejcie szybko! Mam nadzieje, że szybko wam ten wirus przejdzie!
mamaKasia Oj zabalowałam na weselu ...
Jutro z rana stawiam starostóweczkę
A to ja na weselu niestety ciąza daje o sobie znać i wyglądam jak upiór ..niestety ...
Ząbki Wojtaszka