Kamelek życzę twojej koleżance szczęśliwego rozwiązania!!!!!!!!!!!!!
Ja też jak sobie przypomnę tamte czasy to łezka sie w oku kręci!!!!!!!!!!!!! I też bym chciała jeszcze raz

Mój właśnie wrócil od nich, nawet się nie pytam czy kupili, bo mnie to nie interesi, ale on wie że jestem na to wszystko zła, podszedł tylko i powiedział: Nie gniewaj się, trochę zeszło!!!!!!!!!!
Oj Boże jak ja ich ostatnio nie trawie, ale kiedyś byli normalniejsi, nie wiem coim sie poprzestawiało, że teraz jacys tacy nie do zniesienia!!!!!!!!! Ach nie będę juz o nich pisać, bo znowu się wkurzę!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze się dziś mama moja na mnie obraziła

[ Dodano: 2007-10-02, 20:09 ]
Ja to tak jakos za dwa latka bym chciała drugiego dzidziusia, bo za długo to nie chce czekać, bo potem za wygodna mogę się zrobić

[ Dodano: 2007-10-02, 20:17 ]
Największa radość w moim życiu to teraz Oskarek, nie wyobrażam sobie już życia bez niego!!!!!!!!!!!! Wystarczyło teraz jak na niego popatrzałam i już mi wszystkie złości przeszły!!!!!!!!!!!!
Mały faktycznie teraz to jak go położę na podłodze to tak śmieśnie sie przemieszcza że ubaw jak cholera, oczywiście do tyłu idzie albo ostatnio to doszło że żew kółko się przesuwa śmieje sie prz tym aż milo patrzeć!!!!