DorotaMam nadzieję, że oko ma się lepiej i już Ciebie nie boli.
MamaJulciJa też miałam Implasta Volanta 3xl ( a właściwie to nadal mam w domciu choć kaskę już za niego wzięłam

Cała przyjemność po mojej stronieKajuniu bardzo dziekujemy za sliczny Torcik!!!!!!!
dzieki KajuniuCała przyjemność po mojej stronieKajuniu bardzo dziekujemy za sliczny Torcik!!!!!!!![]()
![]()
![]()
A tak poza tym to piękne robisz scrapki, to pewnie trza mieć specjalny program do tego?? Ja jakiś czas temu weszłam na wątek "Upiększamy zdjęcia" i tam też dziewczyny cudeńka tworzą i nawet ja troszkę próbowałam tzn. ściągnęłam jakiś program z sieci i chyba na tym się skonczyło bo nie wiedziałam jak się do tego zabrać a bardzo podobają mi się takie rzeczy.. Może kiedyś..
moj Dominis przebudzil sie po 22Dziewczyny jak Wam minęła noc z bąbelkami, mam nadzieję że dobrze bo my mieliśmy dziś urwanie głowyMała obudziła się po północy i oczywiście zero spania!! Co żeśmy nie wyprawiali by usnęła - a to mleczko, a herbatka, a lulanie a tulenie... nic po prostu nic nie działało.. myślałam że ta noc się nigdy nie skończy.. byłam już taka skonana.. nie wiem czemu spać nie chciała ale w każdym razie usnęła jakoś około 3ciej w nocy i o6tej już pobudka
Zasnęła niedawno bo o 10tej i teraz odsypia
![]()
Z tego wszystkiego muszę sobie zrobić
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość