skrap inspirowany... tym razem pracą Jorinde..., czcionka: AL Sandra
[ Dodano: Sro 03 Paź, 2007 00:24 ] co tu taka cisza przez cały dzień?
inspiracja pracą dlhoffer, tło, ramka, taśma - moje, ornament to pędzel do photoshopa - js_ironborders_1649(autora nie znam), motyw na tle to rainforest overlay od Kirsty Wiseman, czcionki: Carpenter ICG, Felix Titling
JPo, prace rewelacja ,
a mi cos wena szfankuje , zaczelam skrapa dwa dni temu i jakos nie moge go skonczyc , nic mi w nim nie pasuje
a wczoraj nie mialam zbytnio czasu , siedzialam na radzie rodzicow i sie nudzialam
agnesha - cudo
Lady - te Twoje inspirowane prace są bardzo dobre...
a mi brak pomysłów... wydaje mi się, że te moje prace są wszystkie na jedno kopyto... no ale cóż... czekam na wenę...
tło i taśma - moje, motyw na tle to rainforest overlay od Kirsty Wiseman, motyw na taśmie to części tubek: nv_gold_emb_02 i nel's_creation_Gold_corner_04a, czcionki: Carpenter ICG, Felix Titling
JPo pisze:wydaje mi się, że te moje prace są wszystkie na jedno kopyto...
przestan gadac glupoty , twoje prace sa zachwycajace
kurka zla jestem na fotosika , strasznie psuje jakosc zdjecia , w orginalnym rozmiarze wyglada calkim inaczej , tu nawet nie widac przecieranki na ramkach
Lady - ja zmniejszam pracę w PSP do 500x500 i dopiero ładuję przez Fotosika... nigdy nie korzystam z tego mechanizmu na fotosiku bo to jest słaby i dlatego byle jak pomniejsza