Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2007, 22:55

Kombinezon nonono !
Zyczę udanych zakupów i w ogóle i w szczególe...i idę spać...
a na dobranoc...kto to?
Obrazek

a tu my...chyba ze lata temu
Obrazek

i wielkanoc oraz wigilia 2005
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2007, 23:01

GLIZDUNIA, nie ma być smaczny , tylko jutro masz być zdrowsza !!! :-D

Zbora przez Ciebia idę sobie zrobić Choisa...a właściwie przez 1 zdjęcie .... zmoimi zupkami ulubionymi :ico_brawa_01: :ico_haha_02:
A Tyy jako siwek ..... jak już kiedyś pisałam rewelacja normalnie Annie Lennox z E U R Y T H M I C S :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

To chyba też z pewną taką nieśmiałościa mówię ... dobranoc.... :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2007, 23:16

massumi, ja anoreksja? po prostu dobrze zrobione zdjeice. dwa dni przed studniowka zdjeli mi gips z nogi - mialam od koski po samo udo.

Kombinezonik superasmy

zdjecia jeszcze lepsze :P

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 paź 2007, 23:21

doris, no to masz szczęście :ico_nienie: :-D ale i tak ślicznie wyglądłaś... ja na mojej studniówce... to jak beza się czułam ... chociaż sukienka czarna była. . . :ico_oczko: :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 paź 2007, 08:18

Dzien doberek...nocka w orzadku, choc po tym wczesnym połozeniu małej juz o 1 sie domagała mleczka, a potem o 5 i luz do 7:30...
Oj dzis aura zamglona za oknem, nie chce sie wychodzic, ale trzeba, musze ciepło poubierac mojego kwiatuszka i lecimy do apteki...
ale najpierw :ico_kawa: na rozgrzanie i pobudzenie...

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 paź 2007, 08:20

no dziewczyny zdjęcia supppppeeeeeer!!!!!!!!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: a wyglądacie rewelacja!!!!!
a ja dzień dobry bobry :-D
u nas dym - bo robimy duzy projekt/szkolenie na 250 osób ..... opisze wam póżniej . i wczoraj narada - ja siedziałąm do 1 ..chłopaki do 3 .... młody sie obudził o 2.30 i 5 ...i 7.30 ...więc znosnie .... dzis tez mnóstwo załatwiania .... a w piatek Duzy do Ełku .. a ja na spotkanie negocjowac ...rany :ico_olaboga: tak troche do pracy wraca :-D :ico_noniewiem: zobaczymy - szalone czasu sie zaczynaja ... do

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 paź 2007, 09:32

Dzień dobry kochane!!!!
Mnie dziś słonko za oknem przywitało więc pościel zmieniam, pranko się kończy, a poduchy i kołdry wietrzą się na balkonie. Mały drzemkę łapie, a potem jak zwykle pobawimy się i w południe na jakiś spacerek ruszymy, dosyć siedzenie w domu, może już mi nic nie będzie.
Pilnuję tych swoich aukcji, bo jak nie to w sklepie będę musiała coś kupić, no bo zimno już się robi, ostrzejsze powietrze mimo, że słoneczko świeci.

Wiecie, jak patrzę na te wszystkie zdjęcia, to widzę, że nasi panowie to się starzeją, a my to cały czas młode i piękne. :-D

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

04 paź 2007, 09:38

witajcie, fotki Wasze przepiękne, jeszcze ja wkleję, wczoraj niestety mi się nie udało... głowa mi cały dzień pękala, nałykałam się 5 tabletek paracetamolu i nic nie pomogło w końcu wzięłam ketonal i poszłam spać, a dziś jak na razie głowa nie boli ciekawe jak długo ja tak mam że jak już zacznie boleć to przez 3 dni jestem na tabletkach

to są jeszcze zdjęcia z podstawówki, fajnie było...

Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2007-10-04, 09:56 ]
dwa pierwsze to wykopaliska archeologiczne....było miło, ale jak się później okazało to jedno wielkie nieporozumienie, choć może to za słabo powiedziane

Obrazek
Obrazek

to studniówka, mojego ówczesnego chłopaka, własnie z nim jestem na zdjęciu
Obrazek

to osiemnastka całej trójki
Obrazek
zakończenie LO
Obrazek
a to na obozie sportowym w Spale
Obrazek

[ Dodano: 2007-10-04, 09:59 ]
LAdybird a poczęstujesz mnie :ico_kawa: ????

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 paź 2007, 10:14

Hej. A u mnie nocka do du... - mały dostał katar i nie mógł bidulek oddychać więc czuwałam i odciągałam glutki gruszką. Kupiłam dziś kropelki i maść rozgrzewającą - oby było lepiej bo mi go szkoda :ico_placzek:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

04 paź 2007, 10:22

No hejka!!!
Troche nie pisałam ,ale czytałam Was moje drogie codziennie .........

W Sobote miałam chrzciny .... impreza super ... trafilismy tak ,ze przed naszmi chrzcinami był slub ,wiec kosciół wygladal slicznie ....... swieca i takie tam ..... super ...
Moi chrzesnie sie spisali :) dzieci moje tez chociaz Filip cos tam mowił "nie , nie chce i takie tam jak go ksiadz dotykał ........ pozniej kolacja (wczesniej był obiad ) było z 13 osob ..... a jak juz dzieci lulu to siaedziałysmy z dziewczynami do 5 rano .... Jakub wstał o 7 hehe wiec sie nie wyspałam ...

Obrazek

tu chrzesni moich dzieci i moja chrzesna matka ........

ogolnie zdjacia robił ktos inny i musze poczekac az do mnie dotrą .......

Było bardzo bardzo miło .......

a tak poza tym to siedze na dworku jeszcze bo u nas słoneczko i cieplutko ..

O tej MERIDI co pisze Gocha tez słyszałam ... i podobo efekty super ale niszczy wątrobe i jest to LEK !!! i podobno szybko po jej odstawieniu wraca sie do wagi wyjsciowej ale nie wiem ....
i wiem ,ze daje ona kopa nie z tej ziemi ..... bo zmienia tłuszcz na energie ....

no i chyba juz wszystko........

[ Dodano: 2007-10-04, 10:25 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-10-04, 10:29 ]
Obrazek

[ Dodano: 2007-10-04, 10:38 ]
a tu prawie cała rodzinka i zabujczy znak drogowy ahahahah

Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”