DOROTA.M. no kurcze to mi dałaś z tymi pieluszkami pamper kurcze a ja włąsnie dzis musz esmigac kupic pieluszki bo mi 6 sztuk zostało ale zawsze kupuje tescowe ale jak mowisz ze pampersy sa za 29,99-SZOK,to ja za 27kupuje tescowe to musze sprawdzic u nas w biedronie tylko ze mamy daleko kurcze mmmm cosik wymysle ;)
No a Agatka widzisz niezle,moze nie bedzie raczkowac wcale tylko dawaj maszerujemy hi hi hi-wiem co czujesz,mi kręgosłup nieraz odpada,ale juz coraz częsciej zostawiam ja samopas i sama sobie przy czyms stoi,potem sobie ukucnie i tak sobie radzi cwaniar mała tylko ze zaczyna trzymac sie jedna ręką i czasem jej sie zapomni,pusci sie i bam hi hi hi hi no i zaczyna sama celowo sie puszczac i przesuwa sie wokól kanapy jest czadzik.
LUTOWECZKI powkejałyscie ostatnio zestwy na zime kombinezonów to ja teraz wkelję bo wczensiej nie miałm kiedy hi hi hi,komp cos nawala i nie mogłam przegrac fotek.
Ja wyszperałm z pawlacza kombinezon po kacperku,okazuje sie ze jest rozmiaru-kurcze chyba 86 ale jest duzy bardzo i bedzie jej duzawy jeszcze ale pamietam ze kacperkowi tez z początku był duzy a pod koniec zimy juz był wynoszony jak trzeba wiec luzik. No i mam tez kurteczkę puchową dla Melci wiec jesli nie bedzie trzaskających mrozow bede ją ubierac na górę własnie w ta kurteczke rózową bo jak w śpiworek ja włzyłabym w kombinezonie moze pływac hi hi hi,wiec do śpiworka tylko spodnie zwykłe a na góre ciepła kurteczka, kombinezon bedzie w sytuacji mrozu ;).Zaraz postaram sie powkejac ;)
WITAMINKA D3 ja stosuje Vigantol,daję codziennie 3 kropelki bezposrednio od razu do buzki i zaraz po tym podaje mleczko do picia ale do butelki nie wlewam bo tez słysząłm ze to sie mijałoby z celem ;)
Mam narazie podawac cały czas tak te 3 kropelki przez zime a na wiosne pewnie zjedziemy do dwóch albo wcale zobaczymy.
No i mam podawac witaminki-cebion multi juz daje od miesiąca po 8 kropelek tez od razu do buzki :)
STO LAT DLA MIRELCI, ROZNIJ ZDROWO I WESOLO
MALGOSIA zapomniałm ci wczoraj napisac ze Amelka tez sobie zaczeła trzaskac wiecej kupek niz zwykle wczoraj rekord 6 razy,no i w tym dwie lune to wszystko od ząbkow tak jest zgadza sie,kacpi tez mi tak robił jak ząbkował ;)