gosia888 pisze:Kasia79 Edi sie nie pojawia na tt i juz nie bedzie. Pozegnala sie ostatecznie. Ja z nią gadam na gg, nawet zapraszałam na ten watek. Ale nie zajrzy.
szkoda...
Emilka_M pisze:Nic ja narazie lece dokarmic nalug
jaki? mam nadzieje ze jak tak z rana to nikotynowy, a nie alkoholowy ja niestety tez po porodzie wrocilam do petków, chociaz w ciazy tak mnie odrzucalo, ze myslalam ze juz nigdy.. ale jak moj brat przy mnie metoska jarnoł to mi sie tak strasznie zachcialo... na szczescie przy Lusce nie pale duzo, bo jak z nia sama w domu jestem to nawet jak spi nie wychodze i na spacerze tez, bo mi wstyd z wozkiem i z papierochem sie pokazywac nawet ja z Luska na zakupy chodze to mi wstyd pety kupowac, wiec czesto jestem bez szlugow i nie ma palenia
martuchafrost pisze:myślę, ze jak nie ma juz temperatury to moge nie???
ja bym poszla. swieze powietrze na katar dobrze robi, bo troche udraznia nosek. ogolnie mowiz, zeby tylko z goraczka nie wychodzic
ja musialam do mamy z Lucjanda zajsc, wywyiesic jej pranie na polu i sosik grzybowy zrobic, a tu taka jakas sprzyjajaca atmosfera dla Luskacza, ze ja juz wszystko zrobilam i gotowa do wyjscia jestem, a ona lula w wozku juz druga godzine co jej sie nie zdarza w dzien w pomieszczeniach. tylko na spacerach tak dlugo spi. a wyjsc nie moge, bo ktos mi musi pomoc po schodach wozek zniesc, skoro ona spi, a nikogo nie ma...
[ Dodano: 2007-10-04, 11:41 ]
julie_377 pisze:i co wieczor musze malzenskich obowiazkow dopelnic hihihihihi - na zime mu sie wlaczylo chyba
zimno sie mu zrobilo to go dogrzac ktos musi ciekawe kto go bedzie w Kaczolandzie w wekend grzal wódeczka
julie_377 pisze:dzis cale rano wolal czesc czesc
Czesc Nati