ROSNIE BRZUSZEK, ROSNIE. W STARE SPODNIE SIE NIE MIESZCZE WIEC KUPILAM SOBIE DZINSY CIAZOWE I TUNIKE. STRASZNIE DROGIE SA TE CIAZOWE CIUCHY-NA KILKA MIESIECY A TYLE CHCA KASY...
ja też już w normalne ubrania się nie mieszczę
ja kupiłam sobie jednąbluzeczkę w sklepie ciążowym ale chyba więcej tam nie zajrzę, bo ceny to po prostu szok
ja polecam allegro, kupiłam tam sobie już jeansy ciążowe i jedne spodnie materiałowe
acha i jeszcze jedne eleganckie, bo idę na wesele
ceny są o połowę niższe niż w sklepach
[ Dodano: 2007-10-04, 20:00 ] i jeszcze tuniczkę i sweterek, za naprawdę niską cenę
No ja po spodniach czuję że troszeczkę brzusio mi urosł ale narazie nic nie widać i chodze jeszcze w swoich starych ciuchach ale mysle że za jakiś miesiąc już się w nie nie zmieszcze.
Musze może i na allegro coś poszukac skoro takpolecacie.
WItam no jestem pierwsza pozdrawiam Wszystkich bardzo cieplutko
ja sie jeszcze mieszcze w stare ciuszki a co do ciuszkow ciazowych macie racje są potwornie dorgie
ja sie jeszcze mieszcze w spodnie, choc nie dopinam guzika ale spoko. a co do ubran ciazowych to z cenami to masakra!!! dzinsy z pasem ciazowym 200 zl, tragedia. pozdrawiam
emilia7895 no to faktycznie wychaczylas okazje. kurcze tylko pozazdroscic, zaraz ja wchodze na allegro i bede ogladac co maja ciekawego.
Sylwia.O., ja juz tez czuje ruchy mojej kruszynki, co prawda sa na razie wyczuwalne tylko wieczorem i jak leze plasko i to nie jest tak ze je czuje non stop, tylko od czasu do czasu cosik mnie od srodka jakby dotykal taki boksik raczka lub nozka.