caro
Trzy tysiące lat minęło...

04 paź 2007, 20:53

My też teskniłyśmy bardzo mocno :-D :-D :-D :-D :-D

IM
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

04 paź 2007, 21:03

My narazie stawiamy :ico_tort: i lody z okazji ukonczenia półroczku w weeknd moze cos naskrobie , bo ja tak jak Gabrysia nie za bardzo mam czas jedynie doradze ze na noc dokarmiam mlekiem z kliekiem ryzowym i budzi sie tylko raz,a wczesniej budzil sie 3 razy.

Awatar użytkownika
Kolka

04 paź 2007, 21:08

syla75, ja tez nie wiem co to będzie jak dorwiecie sie do siebie :-D Jakby te spotkanie wasze czymś zaowocowało to oczywiście, my dowiemy sie pierwsze, co? :-D Gabrysia, Oj jak dobrze, że już jesteś :ico_brawa_01: a w pracy wszystko się poukłada- jak te kwoki same zajdą w ciąże, albo je się pozwalania, nie wiem. A jak nie to... olej je! :-D Tam nie musisz mieć koleżanek- koleżanki masz tu :-D Oli sen też z czasem się unormuje i będzie OK.

A ja dziś zrobiłam eksperyment- po kąpieli nie położyłam Julci jak zwykle do swojego łózka, tylko od razu do jej łóżeczka- i udało się :ico_brawa_01: Nawet nie kwęknęła w ramach protestu :ico_brawa_01: Dumna jestem z mojej córy

[ Dodano: 2007-10-04 ]
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MATEUSZKU!! :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_urodzinki: :ico_tort:

Gabrysia
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

04 paź 2007, 21:21

Nie mogłam wytrzymać i wpadłam jeszcze do Was przed :ico_spanko: . Ale ze mnie gapa nie zauważyłam że Mateuszek kończy dziś pół roczku. Ojej Mateuszku kochany wszystkiego najlepszego dla Ciebie, zdrówka, uśmiechu, słonka i aby wszyscy Cię bardzo mocno kochali.
I WOGóLE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH KOCHANYCH MALUCHóW, KTóRE KOńCZYłY 5 I 6 MIESIąCZKóW :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-10-04, 21:25 ]
Dzięki dziewczyny że tęskniłyście za mną, kurcze jak to miło, i tak strasznie się cieszę, że o mnie pamiętacie. dzięki, dzięki, dzięki..........
A teraz uciekam spać bo niebawem pobudka. Mieszkanie ogarnięte z grubsza, przynajmniej nic pod nogami się nie pałęta. A jutro jak się uda postaram się lepiej wysprzątać te nasze kąty :-D . Ale oczywiście w pierwszej kolejności będzie kawka na tt z moimi super kumpelami. Buziaki na dobranoc i do jutra. Aj aż mi się humor poprawił :-D

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

04 paź 2007, 21:57

Mateuszku dla ciebie zyczonka na ukończenie 6 miesięcy*
W każdej chwili, zawsze, wszędzie,
niech Ci w życiu dobrze bedzie.
Niech Cię dobry los obdarzy
wszystkim o czym serce marzy

:ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

Awatar użytkownika
Kolka

04 paź 2007, 22:25

Gabrysia, no to kolorowych snów Ci życzę :-) Wyśpij się dobrze- należy Ci się to jak pensja w pracy :-D I pamiętaj o naszej dewizie :-D

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

04 paź 2007, 23:27

Dla naszego polrocznego Mateuszka sto lat i zeby za bardzo nie tesknil za mamusia kiedy jest w pracy.Wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!! :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:

[ Dodano: 2007-10-04, 23:39 ]
Syla-super, ze maz przyjechal i zycze Wam, jak juz rzeczywiscie narozrabiacie to tym razem niech bedzie synek, bo jak sama piszesz maz ma same dziurki w domu, wiec przydlaby sie ktos kto by byl w jego obozie :ico_oczko:
Caro-pisalas cos kiedys o poduszce, ja mam tak w ksztalcie klina, bo na plasko sie balam, zeby czasem sie nie zadlawil jakby sie mu ulalo :ico_olaboga: Ja straszna panikarka jestem, wiec kupilam taka dla niemowlat na niemieckim ebay-u-jak sie okazalo podusia polska :ico_haha_01:
Gabrysiu-super, ze zajrzalas, to jutro wpadnij na kawke-jak masz urlop to musisz sie troszke zrelaksowac na TT.I zycze zdrowka dla Twojej slicznej, duzej Olenki.

[ Dodano: 2007-10-04, 23:41 ]
Hektorka-dowcip superasny!!

i co sie dzieje z netem Mordeczki, co oni slupy dopiero buduja na te kable od neostrady???? :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:
I Agi milczy :ico_noniewiem:

Gabrysia
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

05 paź 2007, 08:54

Dzień dobry :-D
Zapraszam chętnych na małą czarną :ico_kawa: . Ale mi dziś fajnie :-D . Tego mi trzeba było. Dzień wolny od pracy i tylko ja i Talibek.
Nocka minęłam nam troszkę lepiej niż zwykle, były tylko 3 pobudki co zdarza się rzadko. teraz Ola śpi a ja popijam kawusie. Na 15-sta mamy usg, ciekawe co nam powie lekarz :ico_noniewiem: . Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Zapomniałam wczoraj napisać, że moje dziecię waży 7400, podobno ma 300 gram niedowagi :-D ,ale to nic złego :-D . A w przyszłym tygodniu idziemy znowu na szczepienie. Kurcze jak kiedyś odwiedzałam lekarzy raz na ruski rok to teraz non stop. No ale cóż tak bywa przy małych dzieciach. Lecę poczytać tak z grubsza co pisałyście bo aż jestem spragniona wiadomości co się u Was wydarzyło ostatnio.

Wstawać :569: śpiochy :-D

caro

05 paź 2007, 09:33

Gabrysiu ja się zgłaszam :-D :-D , właśnie popijam kawusię!!!!!!!!!!!!! Dobrze,że maszchumorek lepszy, tak trzymać kochana!!!!!!!!!!! a jutro idziesz do pracy, czy masz wolne???????????? U nas w nocy tez były 3 pobudki, a o 3 to sie całkiem obudził i musiałam mu dać mleczko i wypił 180, a dawno już nie jadł w nocy, nie wiem co teraz tak zglodniał!!!!!!!!!! Daj znać jak na tym USG, trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze!!!!!!!!!!!!!!!

IM dużo zdrówka, szczęścia i wszystkiego co najlepsze dla Mateuszka

No i fktycznie co z tą Mordką coś to wszystko sie mocno przedłuża :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

Ja dziś też mam dobry chumorek, mimo że wczoraj dostałam okres :ico_zly: , ale co tam, dziś myślę tylko o dobrych rzeczach

Miłego dnia dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabrysia
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

05 paź 2007, 09:40

Caro wreszcie jesteś, a już myślałam, że kawkę muszę wypić w samotności. Wiesz jak patrze na Oskarka to nie mogę uwierzyć, że już taki duży i męski jest. W ogóle jak obserwuje nasze maluchy to widzę, że Oskarek rozwija się bardzo szybko. Ale mam zięcia przystojniaczka, śliczny jest ehhh, tylko się zakochać.
Jutro na szczęście mam wolne, wymigałam się, bo chcieli mi wcisnąć dyżur w sobotę, no ale bez sensu było by jak bym dziś miałą wolne a jutro do pracy. Przekabaciłam kierowniczkę, że w sobotę za tydzień będę pracować. I udało się. Mam wolne do poniedziałku do godziny 15-stej :-D . Bo na drugą zmianę uzgodniłam, że będę zamiast na 14-stą do 21-szej, będę pracować od 15-22-giej. Wykłóciłam się z szefem o godzinę na karmienie :-D .
A po usg na pewno dam znać.
A co z resztą kwietniówek? czyżby spały jeszcze????

[ Dodano: 2007-10-05, 09:57 ]
No cóż kawka wypita, idę sie ogarnąć, bo pewnie już lada chwila będzie słynne: meme :-D . Miłego dnia dziewczyny, na pewno zajrzę jeszcze tu dziś :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”