Witam!
pewnie myślałyście, że już przepadłam...ale
ja tam zawsze wieczorkiem zaraz po karmieniu uciekam do kompa!
I jest tak...speeda mam jak diabli...a to czasem w moim zawodze niewskazane, bo zaraz będą komentarze, że pracuję na odwal się itp...więc będę musiała się wystopować. A dziś miałam tylko 2klientki, ale na długo, Jedną na 2,5godziny, a praktycznie jakbym chciała, to skończyłabym godzinę wcześniej...no więc dałam pani poleżeć z maseczką prawie 40minut
a potem druga...ale z nią to akurat musiałam przyginać, bo potem przejmowała ją szefowa i musiały zdążyć ze wszystkim. Ale że ja dzięki mojemu dziecku kochanemu wszystko umiem szybko robić
to pokonam zło
Dobra...a...nocka rewelka! Hania spała 12godzin!
A potem jeszcze cycek przed pracą...wróciłam prawie o 16...moje dziecko dziś głodomorek, podobno po 100ml mleka wcięła pół zupki! i całą miseczkę kaszki, gdzie normalnie zjada pół...Chciałam się z nią po pracy przespać, bo zmęczona i łeb mi pękał, ale Hanka nie mogła usnąć, to poszliśmy we 3na spacer...wróciliśmy przed 19, cyc, kasza z deserem...ładnie nawet 70ml kaszy zjadła i pół słoiczka brzoskwinki
a po 20kąpiel i mleczko i śpi
Dobra...to zabieram się za komentarz
Gosia po pierwsze...to może żeby Hubertus już nie rósł taki duży no i nie budził się tak często w nocy (bo już takie duże dzieciaczki mogłyby więcej pospać) to może jak się przebudzi daj mu wodę...po 2nockach się oduczy.
Po drugie
za ruchliwość!!! Hania gratuluje narzeczonemu!
No i po trzecie...jeśli myślisz o pracy w zmniejszonym wymiarze godzin...to luz! ja jestem żywym przykładem, że można! i wcale nie tęsknię! aż się sobie dziwię, bo tak nie chciałam za bardzo jej zostawiać...i w ogóle...a teraz kocham pracę, świetnie się tam czuję...te 4godziny szybko mijają, ja mam czas pogadać z ludźmi ,dowiedzieć się czegoś, zrobić coś dla siebie..a potem gnam do Micha i lubię być z nią! więc można to pogodzić bez szkody dla nikogo.
Kate_k82 wow! to widzę, że Twoja młodość to intensywne ćwiczenia i wielkie osiągnięcia! pochwal się!!!
KUlka super, że poszło ok! czekamy na resztę zdjęć no i mam nadzieję, że teraz będziesz tu znów częściej
Ewcik astma?
no to powodzenia! oby się poukładało!
A wszystkim studiującym itp...luz! będzie dobrze! nawet nie wiecie, jak Wam dobrze zrobi kilka godzin wśród ludzi!!!