Beatka78 pisze:madziorka ty to naprawde zakrecona na maxa jestes ale to dobrze bo przynajmniej nie mozna sie z toba nudzic i zawsze masz ciekawe posty po zakupach
.
beatko powiedz to mojemu mezowi hihi
on grozi, ze mi torebke kajdankami do tylka przymocuje hihi
albo zabroni wyjscia z domu hihih
ja sie tlumacze, ze leos najwazniejszy i jego z oczu nie spuszczam, a podzielnej uwagi nie mam to na torebke oczu brakuje hihi ale jego to nie przekonuje hihi
beatka napewno oscarek bedzie reagowal tak slodko i radosnie jak siostrzenica martusi hihi ale super.. juz niedlugo..
[ Dodano: 2007-10-05, 14:44 ]martuchafrost pisze:ostatnio nawet drzwi zatrzasnęłąm bo kluczy zapomniałąm
o matko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobrze ze w kuchni okno otwarte maiłąm i na podwórku mam drabine
:
niezla jestes!!!! fajnie ze nie jestem sama hehehe
ale mnie to juz meczy na dluzsza mete... moj tato tez notorycznie gubi wszsytko... i nie wiem dlaczego wszystkie (ja i moje sistry) mamy po nim to roztrzepanie.. masakra
[ Dodano: 2007-10-05, 14:46 ]Emilka_M pisze: o tym Nivea to wiedzialam bo na TVNStyle jest taki program "Jak pieknie wygladac nago" i tam grupy kobiet o przecietnych rozmiarach z tluszczykiem i w roznym wieku testuja kosmetyki i w tym tescie akurat wygral Nivea przed Loreal, Dior takze ponoc duzo dziala:
emilka no wlasnie kumpela ogladala ten program i przetestowala od razu krem i mowi ze dziala rewelacyjnie hiihi
[ Dodano: 2007-10-05, 15:08 ]jasnie pani usmialam sie z twojej przygody hihi a moich ciuchow nikt nie chce kupowac hiih
gosia fela wraca za 3 tyg
delifnka zal mi mayci... mam nadzieje ze szybko jej przejdzie.. buziaczki dla niej wielkie
emilka super ze masz takie spotkania.. i polksiego gp.!!!
dziewczyny pisalam do
felicity na gg. cieszyla sie ze o niej pamietamy. i pisala ze sie nie odzywa bo ma problemy i nie chce nam psuc nastrojow na watku...
przesyla pozdrowienia i obiecala wpasc na tt
KOCHANA FELICITY!!!! NASZ WATEK NIE JEST WBREW POZOROM TYLKO O ZAKUPKACH ITP. ZAWSZE MOZESZ TUTAJ WPADAC BEZ WZGLEDU NA HUMOR. JESTESMY PO TO MY WSPIERAC, POMAGAC, POCIESZYC, WYSLUCHAC... A PO WSZYSTKIM MOZEMY UDA SIE NA WSPOLNE ZAKUPKI I PIWKO
CZEKAMY TU NA CIEBIE I TESKNIMY!!!![glow=red][/glow]
[ Dodano: 2007-10-05, 15:10 ]a teraz uciekam sprzatac w szafie. musze zrogic segregacje ciuchow. kolega jedzie do polski vanem i zabierze moja walize hihi z ciuchami w ktorych juz nie chodze
takze bedzie miejsce na nowa kolekcje hihi
[ Dodano: 2007-10-05, 15:11 ]jasnie pani jest niemozliwa..
hihi jeszcze weekend sie nie zaczal a juz mi posyla samochod z zimna wodka i kaze odsylac zeby mogla sie upic dzis albo jutro .. albo dzis i jutro hihi
to taki zart oczywiscie.. na gg mi wyslala hihi i mysli ze smaka narobi hihi