hehe ja w ciazy to tylko chcialm lody jesc, akurat bylo upalne lato i tylko na to wciaz mialam ochote,

jakims cuddem nie roztylam sie przez to bog wie jak
co do porodu to ja sie zastanawialam , bo w ogole to mialam rodzic w niemczech w takiej pobliskiej klinice i wlasnei chcialam tam miec cc, ale ze wzgledu na to ze Oskar niespodziewanie wyskoczyl na 5-6 tygodni za wczesnie to urodzilam naturalnie, w godzine i an naturlany tez nie narzekam, jak by nasteopne dzieck ow ten sam sposob mialo przyjsc na swiat to prosze bardzo

, fiku miku i po krzyku

porod szybki i prawie bezbolesny

bo nie oklamujmy sie ze nic a nic kompletnie nie boli
no od poniedzialku zaczynam prace , wlasnie u tego chlopczyka... bede miala 5 zl za godzine-wiem ze nianie biora duzo wiecej ale co ja bede wybrzydzac i tak teraz siedzac w domu z Oskim innej pracy bym nie znalazla a tak to zawsze chociaz za "wlsne " pieniazki kupie sobie kosmetyki i inne duperele

a do tego moze nabiore wprawy przy dwojce malych bo ten chlopiec ma 7 miesiecy i jeszcze ani nie raczkuje porzadnie ani nie chodzi nawet zupelnie sam jeszcze nie siedzi trzeba go pilnowac aby orla nie wyrznal, ale bedzie ok chyba.... zreszta to tylko 3-4 dniw tygodniu i to albo po 4 godziny albo po 7 zalezy jak rodzice pracuja lub maja zajecia..
aaaaa i jest jeszcze jeden plus, z tata dziecka tylko po angielsku moge gadac bo on z Libanu wiec i jezyk sobie p[rzypomne