[bv]Kolka[/b] duzo radosci, szczescia i milosci dla twojej dzieciny, twoja
Juleczka to juz duza pannica
Gabrysiu dobrze ze wyniki dobre, u nas to samo z zasypianiem, w dzien zasnie, ale albo w wozku na spacerze albo na raczkach, wieczorem zasypia ładnie, po kapieli, ale budzi si potem pare razy, wieczorna butle zjada cała, wiec jest najedzony, przedtem mu starczala do rana teraz musze mu dawac jeszczxe w nocy, ale tak cały czas nie było prawie od paczatku spal ładnie, przesypiał noce juz dawno. a gdzies od 1,5 miesiaca zmieniło sie wszystko diametralnie, wczoraj do was nie wpadłam, bo bylam skonana, w nocy maly budzil sie co godzine

, a jeszcze pojechalismyna cmentarz cala ferajnazeby posprzatac na grobach i calkiem nie mialam sily na nic. dzis rano tata przejal opieke nad dzieckjiem i sie troche wyspalam

, dzisiejsza noc troche lepsza, ale przez to ze go wzielam do siebie do łózka, a tate wyeksmitowalismy na fotel rozkładany

, takze zawsze spał w swoim łózeczku, a teraz wszystko sie zmieniło
Kasi.k ja poprosze ta ksiazke
raksa25@wp.pl.
dobrze ze maz przylatuje, troche sobie odsapniesz, mam nadzieje ze wyniki małej to nic powaznego, gratuluje ci tego studiowania, naprawde podziwiam
Kolka zazdroszcze ci tego spania.............
Sikorka a tobie zazdroszcze ze sie spotkalas z tesciowa mojego synka
Mróweczka ja nie bede krzyczec, bo u nas to samo jest, a synek przeuroczy, tylko go schrupac
delicja ja tez bym nie stosowała tej masci, co za debile przepisuja takie specyfiki malutkim dzieciom???????????????????????
IM synus naprawde sliczny, dobrze ze sie nim pochwaliłas, bo jak sobie przypominam to za bvarzo nie wklejałas zdjec
Hektorka synus super wyglada w krzesełku
troche ciezko mi sie pisze bo maly mi pomaga i stuka w klawiature
zycze wszystkim udanej niedzieli