Dobry wieczor
Mnie tez nie bylo dlugo z wami bo... Bylam w klinice dzieciecej z moja Nicolinka bo wylala sobie na raczke wrzaca herbate

Ale nas ´juz dzisiaj wypuscili i nie jest tak najgorzej,mala ma opatrunek i ladnie sie wszystko goi a jutro i przez nastepny czas musimy jezdzic na zmiane opatrunku oh jakbym mogla cofnac czas to bym bardziej na mala uwazalaw tym momencie..

Ta raczka malutka nie boli nie musialam jej dawac zadnego czopka przeciw bolowego mala ta raczka robi wszystko tak chocby zapomniala placze tylko przy zmianie opatrunku bo ta masc jest zimna i to taki troche szok jest,ale na szczescie wszystko sie ladnie goi i oh strasznie sie czuje z ta mysla ze nie zdazylam malej upilnowac ledwo postawilam ta nieszczesna herbate na stole i poszlam zgasic swiatlo w kuchni a mala Nicole juz byla taka ciekawa co tez tam jest w tym kubku i tak sie to stalo.. mam caly czas wyrzuty jak o tym pomysle chociaz w tej klinice mowia ze nie mam sobie robic wyrzutow bo to tak jest z dziecmi ze sa ciekawe wszystkiego itd.. ale mimo wszystko nie umiem sie pozbyc tego uczucia bo szkoda mi malutkiej i tego ze sie to tak stalo.. Dobrze ze niema w tej ranie zednej infekcjii i ze sie samo ladnie zagoi tylko potrzebna jest ta masc i nowy opatrunek oh my to zawsze cos musimy miec.. jakos spokojniej nie idzie.,..

Staram sie na mala uwazac jak umiem.. ale nie do konca mi to wychodzi... plakalam razme z malutka i lekarz powiedzial ze dobrze zaaregowalam bo jak to sie stalo to polecialam z mala pod prysznic i szybko pod zimna wode w tych jej ciuszkach a pozniej pojechalismy do szpitala i tam nas skierowali do kliniki dziecej mala jest nadal zywa ale jak widzi kubek na stole to juz ja nie interesuje nawet jak tam nic w nim niema musiala jednak nie zapomniec.. biedna malutka moja zaraz znowu bede plakac bo takie jakies uczucia mam brzydkie...
Ide spac bo mam dosc wrazen na dzisiaj a to sie stalo w czwartek wieczorem i juz od czwartku w nocy bylysmy w tej klinice nie bylo tam az tak zle ale wolalabym aby to sie nie zdarzlo.. no ale coz stalo sie inaczej..........
Miejcie ladna noc i dobranoc ciesze sie z postepow waszych skarbow i wszystkiego dobrego do jutra papa
[ Dodano: 2007-10-08, 12:08 ]
Dzien dobry.. ale tu pustki????
Ja jestem na chwilke bo moj maly szkrabek sobie spi,z Nicole jest wszystko ok,raczka ja nie boli jest zdrowa i zywa dziewczynka czasami mysle ze troche za zywa bo na kazdym kroku trzeba uwazac ale to chyba wy tez tak macie
Jakos tak dziwnie sie samej pisze....... I jak was niema to i ja tez zmykam...

U nas pogoda w miare ladna a ja sobie piore i ide troche dom posprzatac a w czwartek bede sie widziec z moja siostrzyczka i juz sie ciesze

Milego dnia papa