dziekuje za pozdrowienia i caluski tez serdecznie was pozdrawia
 dziekuje za pozdrowienia i caluski tez serdecznie was pozdrawia  jutro dopiero bedzie miec usg
 jutro dopiero bedzie miec usg  bo w szpitalu nie maja dobrego sprzetu i musi wyjsc na przepustke i isc do gina na usg
 bo w szpitalu nie maja dobrego sprzetu i musi wyjsc na przepustke i isc do gina na usg 

. tak się boje.
  . tak się boje.  

Jak leżałam na patologii ciąży to kobicina urodziła w 29tc i dzidzia była zdrowa, tylko po prostu malutka i słabiutka, a tak wszystko dobrze, wiec takie dzidzi już są dobrze rozwinięte
 Jak leżałam na patologii ciąży to kobicina urodziła w 29tc i dzidzia była zdrowa, tylko po prostu malutka i słabiutka, a tak wszystko dobrze, wiec takie dzidzi już są dobrze rozwinięte   Nic się nie martw! 3mam kciuki,zebys do 40 tc dociągneła
 Nic się nie martw! 3mam kciuki,zebys do 40 tc dociągneła   
   jeszcze będziesz prosić,zeby dzidzi z Ciebie wyszło
 jeszcze będziesz prosić,zeby dzidzi z Ciebie wyszło  

Myślałam że będe zaeraz rodzić , błagałam Boga i moje maleństo aby się wszystko uspokoiło!!
 Myślałam że będe zaeraz rodzić , błagałam Boga i moje maleństo aby się wszystko uspokoiło!! 
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość