Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 paź 2007, 22:14

No w niedzielę to przynajmniej szybko można przeczyta, bo niewiele napiszecie :ico_oczko:

Najpierw życzenia, bo to już ostatnia chwila - Haneczko piękniej nam jeszcze bardziej, uśmiechaj się jeszcze częściej i rośnij na mądrą wspaniałą córcię mamusi :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Ewcik, dół w niedzielę to nie dobrze, ale jutro nowy tydzień się zaczyna i małymi kroczkami napewno wskrobiesz się na górkę.

GLIZDUNIA, żelowe kupy się zdarzają, ja z nimi walczyłam u Kacpra bardzo długo właściwie do momentu aż zaczął jeść jogurty.

doris, to kiepskawo w tej szkole, ja bym musiała stos kanapek zabierać, bo ja głodomor jestem.

zborra, widzisz jakiego masz łakomczuszka teraz, dzieciaczki czasem tak mają - zmienne apetyty i zmienne nastroje w sumie chyba tak samo jak my staruchy.
I czekam na foteczki Haneczki bo uwielbiam je oglądać.

A u mnie jak to w niedzielę, rano do kościółka ze starzym synkiem, tatuś z maluchem zostaje w domu, potem spacer do lasu, a mąż w domu obiad gotował. I wiecie w lesie spacerowałam z jeżem, :ico_szoking: mały tuptuś szedł sobie ścieżką obok wózka, wcale się nie bał, ale superowy, ale ja oczywiście nie miałam aparatu. Potem obiadek, zabawa z maluchem i seriale, babcia też wpadła na półgodzinki i kąpiel i wstawiłam już zupę na jutro, a teraz już zmykam się myć i luluuuu.Dobrej nocki wszystkim i do jutra.

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

07 paź 2007, 22:14

a co z A$ka ?? ona przeciez juz tyle prezyła............ :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

07 paź 2007, 22:45

Haneczko :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
od cioci Ani i Igusi :) późno ale z całego serducha :-D

K@tk@ trzymam kciuki i za A$kę też żeby wszystko dobrze było!!!!!!!!!

Kate a Ty się pytałaś o syropki? ja to myślę że nie ma potrzeby żadnego kupować bo i tak nie powinno się samemu podawać bez konsultacji z lekarzem... zresztą on był na receptę... ewntualnie można kupić jakiś na obniżenie gorączki - to w aptece Ci polecą odpowiedni dla wieku - ale ja np nie mam bo wychodzę z założenia że i tak najpierw wolałabym żeby Igę lekarz obejżał i on coś przepisze dopiero...

ANES odpisałam :ico_oczko:

Doris moja ciocia powiedziałaby Ci : "cierp ciało coś chciało!" :-D :ico_oczko:

Ewcik :ico_pocieszyciel:

a co do kupek to moja Iga strasznie gęste ostaatnio robi i też nie wiem co to oznacza??? :ico_olaboga: :ico_noniewiem:

to idę lulu :ico_spanko: :516:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 paź 2007, 07:39

HANIU I CIOCIU KAROLINKO WYBACZCIE :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Przez to moje wczorajsze zamulenie, :ico_wstydzioch: zapomniałam o :ico_tort: dlatego stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: wszystkiego najlepszego :ico_prezent: :ico_buziaczki_big:

zborra pisze:Dawaj temat, my Ci tu pracę zbiorową odwalimy

dzięki :ico_sorki: Mam nadzieje ze massumi mi pomoze, w koncu psycholog, a jedna praca z psychologi!

Temat z psychologi: "Komunikowanie sie ludzi", massumi zapodaj mi jakąś literaturkę, z których mogę korzystać, proszę.

praca z podstaw turystyki - temat zabujczy: "Turystyka w Polsce międzywojennej. Przyczyny ożywienia turystycznego. Rola administracji państwowej, umacniania turystyki w latach 19191 - 1939"
praca zbiorowa, więc musze zebrać sporo materiałów, a potem bedziemy wszystko tworzyc razem

no i to wszystko, ale i tak dużo jak dla mnie

anza pisze:moja ciocia powiedziałaby Ci : "cierp ciało coś chciało!"

wiem, sama chciałam i dalej chce, ale przez tyle czasu mozna sie odzwyczaic od pisania w ilosciach megastycznych i siedzenia na nonono w jednym miejscu. Wyobrazcie sobie ze w sobote wypisalam caly jeden naboj do piora :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-10-08, 07:45 ]
a no i musze pochwalic moja małą!!! wczoraj nakarmilam ją o 20 kaszką mleczno ryzowa HIPPa, na dobranoc z jabłkami i koprem włoskim i spała do 3 :ico_brawa_01: potem do 7 i teraz już nie śpi. A ja wczoraj byłam tak padnięta, że zasnęłąm chwile przed 21 i spałam 6h :ico_szoking: ale mam kochaną niunię, moze dzisiaj tez tak sie uda

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 paź 2007, 08:23

Dzień dobrek :509:

Dziś mamy dwóch solenizantów :ico_haha_01:

massumi nasza kochana w dniu urodzin przesyłam ci razem z twoim przyszłym zięciem moc gorących buziaków :ico_buziaczki_big:

Obrazek

I śpiewamy sto lat Kubusiowi z okazji wkroczenia w 6 miesiąc :ico_brawa_01:

Obrazek

Awatar użytkownika
ANES
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

08 paź 2007, 08:26

witam...nocka w miare dobrze :-D
ide na sniadanko :-) pozdrawiam...

[ Dodano: 2007-10-08, 08:27 ]
aha i przepraszam...
dla KUBUSIA WSZYSTKIEGO NAJ NAJLPESZEGO :-D :ico_prezent:

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

08 paź 2007, 08:51

Dla Masumi wszystkiego najlepszego

Obrazek

Dla Kubusia :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

Obrazek

a ja dziś widzę, że zanosi się powtórka z wczoraj, w nocy też mnie męczylo ale myślałam że mi przejdzie a tu nic, nawet się wody nie mogę napić, bo potem łazienka mnie woła...no ale może schudnę przez to no nie????

Awatar użytkownika
ANES
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

08 paź 2007, 08:59

dziewczyny mam pytanie....cy taki dziwny zapach moczu u dziecka to normalne przy karmieniu butla??czy cos jest nie tak??bo jego mocz ma taki silny zapach ale nie potrafie powiedziec czego to zapach...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 paź 2007, 09:15

ANES, w miare jak dziecko rosnie, to mocz staje sie bardziej intensywniejszy, wiec moze nie ma sie czym przejmowac, ale jesli Cie to martwi to "zlap" mocz i daj do analizy

:ico_tort: dla Kubusia
:564: dla Massumi

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 paź 2007, 09:22

Witam

no to z rana zyczonka ślemy dla kochnaej massumi, zebys zawsze była tak slicznie usmiechnieta i szcześliwa.. :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:

no i oczywiscie dla Kuby zeby rósł zdrowo i był nadal taki grzeczniutki :ico_buziaczki_big:

My dzis znow pół dnia w rozjazdach bedziemy, bo jade do Katowic pozałatwic sprawy ktore miała załatiwc w sobote ale nie jecałam do szkoły...
Niunia zostanie z babcia i dziadziem, mam nadzieje ze jak wroce to nie bedzie znow :ico_placzek: bo nie bede mogła jej samej zostawiac...moj mami cycus!!

A wiecie co ostatnio tak mi sie tuliła do cyców, ze wziełam jej jednego wyciagłam i sobie pociumciała, w prawdzie nie długo, ale tak mnie to rozczuliło :ico_wstydzioch:

dobra to teraz szybka :ico_kawa: i sie szykuje...

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”