Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 paź 2007, 22:56

Julcia moze śmigać na snowboard w tym cudzie :-D

Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

09 paź 2007, 22:58

Jeju, jak pomyślę, to strasznie boję się zimy... Moja Julka tak nienawidzi się ubierać, że głowa mała. jeszcze śpiochy, spodnie itp jakoś zniesie, ale kurtki, bluzy... Dopust boży... Gdyby mogła z wszystkich ubranek zrobiłaby bezrękawniki :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-10-09 ]
Julcia moze śmigać na snowboard w tym cudzie
:ico_smiechbig: Taaa, na przywiążę ja do deski brzuchem i popchnę :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 paź 2007, 23:06

hehe
a ja słyszałam ze w Polsce ma byc zima stulecia!!!!!!!!!! :ico_olaboga: ze u Was w tv tak mowia!!! prawda??
dobre to chociaz ze snieg bedzie bo u nas pewnie niebedzie :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Kolka

09 paź 2007, 23:06

Mróweczka- ja już zmykam spać do moich łysych pałek... Nie wiem która godzina jest na twoim zegarku, ale mój zegarek pokazuje już łózko...

Dobranoc, kolorowych snów :-D

a ja słyszałam ze w Polsce ma byc zima stulecia!
Poważnie?? Patrz, a ja nic jeszcze nie słyszałam :ico_szoking: :ico_olaboga: :-D
Ale co roku straszą tak samo, ciekawe, może w tym roku zgadną? Trzeba sanie od dziadków przytaszczyć...

Zresztą, niech będzie- to będę miała mniej gościn w osobach państwa Ch- bo teść boi się jeździć jak jest śnieg :-D W moje urodziny po zaspach leźli, co do dziś mi wypominają...

Mróweczka, juz miałam iść, a ty nowe zdjęcie zaserwowałaś w podpisie :-) Super :ico_brawa_01: Ale i tak najbardziej w pamięci mam te, na którym Eryś stoi :-)

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

09 paź 2007, 23:13

heheh no to po sanie niewyruszaj boporzycza i przyjada :-D

dobranoc- kolorowych :-)

u mnie zegarek pokazuje: czekaj na swojego M az z pracy wróci :-D

[ Dodano: 2007-10-09, 23:14 ]
jak sie pisze: Pożycza mialobyc

a dziekuje- tylko strasznie slaba jakosc- wyprobuje jakies inne moze-ale sie jeszcze okaze :-D

Awatar użytkownika
Kolka

09 paź 2007, 23:17

Mróweczka, powiem im niech pocztą wyślą, trudno na mój rachunek, ale żebym się z nimi spotykać nie musiała :ico_olaboga:

teraz to już naprawdę dobranoc- nie chce mi się od kompa odchodzić, ale spać się chce... co tu robić? :ico_noniewiem: :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

09 paź 2007, 23:46

delicja - to nic,ze nie pamietasz-wazne,ze wpadlas sie przywitac :)

caro - no ja ten ideal starcilam jakies 3 lata temu i dojsc nie moge.Dalabym spokoj ale ciuchow nie mam ;p i mama sie czepia :-D

A kombinezon fajny - mam nadzieje,ze ten co zamowilam bedzie dobry - napisali 6-9 m-cy.No az taki gigant to mi chyba nie urosnie :ico_szoking:

Kolka - fajnie,ze Julcia ma apetycik :-D A co do remontu :ico_zly:

Dla Kacpiego - worek calusow od cioci z Sopotu :-D Marzenka pisala,ze mieli jej dzis przyjsc i zobaczyc,czy da rade zalozyc internet radiowy - jak tak to jutro powinna juz byc :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Oby sie udalo :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Caro - to Ty masz jeszcze pobudki??Ja myslalam,ze juz wszystkie dzieciaczki dokarmiane lub tylko butelkowe spia cala noc :ico_wstydzioch: Andrzejek spi bez przerwy od 21 do 8,30 :-D Od kilku dni :-D

mroweczka - mam nadzieje,ze duzy pomogl z problemem pelnych piersi :-D

Kolka - super komplecik.A jaki rozmiar??

Co do meza - no coz...Kazdy ma swoje dobre i zle dni.Badz dzielna :-D

Zima stulecia??Pierwsze slysze :ico_olaboga:

katrin
Beze mnie to forum nie istnieje!
Beze mnie to forum nie istnieje!

09 paź 2007, 23:50

Ale tu fajne rozmowy byly Mroweczkowo-Koleczkowe :-D
Macie racje -glupia jestem, ze nie kupuje ciast tylko pieke a potem marudna jak moj Antek bo niewyspana jestem.Poprawie sie.
a ciasto jeszcze jest specjalnie dla Was zostwilam i posylam kabelkiem, wiec prosze:serniczek z polewa czekoladowa i orzechowe ciasto z bita smietana-no ja niestety ciasteczkowa sie zrobilam, przyszlo mi to razem z trzydziestka :ico_szoking: (nie wiadomo po co)Do trzydziechy mogly kolo mnie stac najwspanialsze slodycze swiata a mnie i tak dopiero schabowy ruszal, a teraz kiedy przemiana materi w lesie to zezarlabym konia z kopytami i to najlepiej jakby byl z czekolady. :-)

Koleczka-kombionezon na zime stulecia bardzo ladny taka kasa za naprawe auta to :ico_szoking: nawet na niemieckie zarobki a na polskie to juz katastrofa.Mieliscie pecha na ten trefny egzemplarz :ico_pocieszyciel: A kupil prywatnie czy w komisie?Bo tutaj jak od handlarza to jest gwarancja-nie wiem jak to z tym w Polsce jest.U mnie klotnie ze slubnym tez tylko zawsze o rodzicow :ico_olaboga: I wiesz co sobie pomyslalam :ico_szoking: , ze jakbym ja zabila dzien po porodzie to moze by to zwalili na szok poporodowy a swiat bylyb uwolniony od takiego wrednego babsztyla-bo ta moja krzywdzi wiele ludzi a najbardziej swoje wlasne dzieci. :ico_olaboga:
Mroweczka-a to dalas czadu z ta kaszka czy kleikiem. :ico_haha_01: Ja Ci radze, zrob ten kleik na swoim mleczku to nie bedziesz musiala czekac na duza Mrowe, zeby sie poczestowala i odciazyla cycochy z mleka :ico_oczko: I waga sie nie przejmuj-to Kacpi jest wyjatkowo duzy.
Agi-ja Cie podziwiam-potrafisz zajac sie trojka maluchow na raz-ja bym
zwariowala!!!
Delicja-super, ze macie juz klamki naprawione i szybe w drzwiach.Mozecie sobie spokojniutko spac.
Kamelekco tak malo sie udzielasz?Dobrze, ze do stycznia jeszcze troche czasu...
Iw rybka-ja mialam w planach wazyc mniej niz przed ciaza a tu klapa, pieknie schudlam do wagi z przed ciazy a teraz ide w gore , ze :ico_szoking:
Caro-sliczny kombinezon udalo Ci sie wyszukac :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

10 paź 2007, 00:28

katrin ale ja kleik tak zrobilam raz dla sprawdzenia i juz niebede robila!!! :ico_nienie:

a duza Mrówa dopiero przeszła- zobaczymy co bedzie hehe :-D

[ Dodano: 2007-10-10, 00:29 ]
tfu przyszła miałobyć

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

10 paź 2007, 10:04

witajcie z rana laseczki niemartwcie sie kg zdążycie schudnąć :-D

niestraszcie mnie ta zima bo ja lubie ale tylko w gorach reszta do kitu te koleiny na drogach o niieee , my tez jestesmy zaopatrzone w kombinezonik dla Leniusi biało - różowy i czapke i szalik :ico_brawa_01: mamy na 80 rozmiar mam nadzieje ze wystarczy.

katrin mi szał na słodycze przyszedł w ciazy wtedy kiedy nie mogłam jesc wiec teraz nadrabiam braki poprostu wcinam co mi w rece wejdzie :-D a najlepiej ciasta wiec kupuje sobie 2 razy w tygodniu i pochłaniam z :ico_kawa: . dziekuje kochana ze sie mna zainteresowałas a raczej moim brakiem na tt ale to wszystko przez moja mała glizde ale obiecuje sie poprawic
ale z Kacpiego kawał chłopa ciekawe jak mordeczka wytrzymuje na kregosług
kurde dziewczyny tez macxie taka dziure w głowie jak ja ze nic nie pamietam :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”