To ze ma 32 lata a Ty jestes mlodsza nie znaczy,ze ona wie wiecej i ze Cie traktuje z gory i jak mala dziewczynke...

no wlasnie
lucy do mnie masz niedaleko... wpadaj to cie rozwesele hihi
Madziorka wiesz jak mi brak takiej smieszki jak Ty ? napewno Cie odwiedze,tylko nie wiem kiedy ,ale zaluje ,ze w Bristolu nie mieszkasz,albo ja u Ciebue....z Toba nie ma czasu na depreche
[ Dodano: 2007-10-09, 23:59 ]
Madziorka ja tak samo uwazam....prawda jest taka,ze ona jest ze starszym facetem i on jest bardzo inteligentny po studiach ,zna kilka jezykow,kawal swiata zwiedzil....ale wiesz ,ja znim kiedys rozmawialam i przy nim nie czujesz sie gorszy ,bo to jest po prostu fajny czlowiek ,a ona odwrotnie ....jak ogladamy jakis film po ang to ona tlumaczy slowa pod nosem i mowi z dziwnym akcentem,takim niby amerykanskim hi hi mnie to rozsmiesza
[ Dodano: 2007-10-10, 00:02 ]
ale jak opowiadalam o smierci lozeczkowej (ona i tesciowa pala ) ze nie chce zeby nawet ktos smierdzacy do malego podchodzil ,to sie ze mnie smialy .....a jak T mama zobaczyla u mnie ,,jezyk niemowlat,, to z pretensja co ja za glupoty czytam
[ Dodano: 2007-10-10, 00:03 ]
a powiem Wam,ze ta zlosc moja wynika z tego,ze jego siora przylatuje 19

ale tylko na weekend
[ Dodano: 2007-10-10, 00:06 ]
Ilonka zapomnialam ci napisac,ze jak bylam w polsce,to dowiedzialam sie,ze moja rodzina jest nienormalna ,bo grzybow nie zbiera (dokladnie tak mi tesciowa powiedziala )