Witam Wszystkie mamusie, oj byłam wczoraj na tt a tu tyle nowych wiadomości
Myszka piękna ta pościel, coś bardzo w moim guście więc mam nadziję, że nie będziesz miała za złe jak bym kupiła podobną

.Ja niestety też za bardzo nie mam co chować do spodni ciążowych a bardzo już bym chciała, ale z tego co widze to ja będę mieć najmłodszego dzidziusia bo mam termin na 23 kwietnia. I jeszcze nic nie czuje, nawet mi specjalnie nie bulka w brzuchu. Na razie to jeszcze

, więc czekam z utęsknienie aż to się sończy.
Dobry pomysł z tym kupowaniem wcześniej, ale my mamy tyle wydatków z nowym mieszkankiem, że szczerze mówiąc przerażają mnie te wszystkie wydatki. Strasznie bym już chciała cosik nakupować a tu na razie remont i tym musimy się najpierw zająć.
Ciekwe co ja będę mieć, ta troszkę gdzieś podświadomie to wydaję mi się, że dziewczynka, ale z wyglądu to też wszyscy mi mówią, że ładnie wyglądam i na pewno będzie chłopak. Szczerze mówiąc imię dla córeczki mam a dla synka tak nie bardzo jeszcze.
edit53 no właśnie wiecie jak to jest z tym L4, bo ponoć ja dłużej się choruje niż 180 dni to pieniążków się potem nie dostaje. Ciekawe czy to prawda bo ja mam papiery, na to żeby leżeć (miałam 2 laparoskopie) więc to są silna papiery. Ide w czwartek do mojej pracy na chwile to pogadam z dyrektorkom, powinna coś wiedzieć na ten temat. Dam Wam znać.
malgosia super, że jesteś w domku.
A co do lumpexsów to takiego smaka mi narobiłyście, że chyba się tam zaraz przejade

. Moja siostra mieszka w W-wie i ma pod domem lumpex, dzwoniła oststnio, że juz ma bardzo dużo ubranek na takiego szkrabika małego. AAAAA szkoda, że mieszka tak daleko bo już bym chciała zobaczyć.
Ok na razie uciekam będę później.