kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku

10 paź 2007, 10:53

Glizdunia rzeczywiście wygląda na drobnego chociaż ostatnio coś te jego pysie się zaokrągliły, no pochwalę się nim

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2007, 11:32

kate mały jest słodziutki, ale na prawde nie wyglada na pulpecika, normalny 5 m-czny chłopczyk :ico_brawa_01:

anes za pierwszym razem boli, to chyba kazda po rodzeniu siłami natury, ale potem to juz ok, jezeli cie cały czas boli to jeszcze sie wstrzymaj, moze jeszcze szwy nie wyszły, ale czy to mozliwe po prwie 5 m-cach :ico_noniewiem:

zbora a co do tych ziarniaków, o ktorych pisałaś, ja tez mialam jednego ale nie w srodku tylko bardziej koło zewn szwa i z tego mi leciała krew i ciagło strasznie, ale mnie lekarz nie pytał czy ma mi to wyciagnac tylko od razu jak to zauwazył to wyjał i jakas mascia posmarował i git :-)

glizdunia i ja jestem ciekawa co z tym mieszkaniem obok was, pisz od razu czy bedziecie mieli sąsiadów czy jednak nie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Frydza
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2007, 11:33

KOCHANE DOSTALAM OD K@TK@ MMS ZDJECIE BABELKA WIDAC RACZKI,NOZKI ,WSZYSTKO,NAPISALA ZE ZEGNA SIE Z RYBENKA :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2007, 11:46

Biedna K@tka... podziwiam ją, że chciała zobaczyć swoją rybeńke, ja chyba bym nie umiała i nie chciala...

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2007, 11:49

mnie tez boli jak sie kochamy ale ja mam obnizona macice wiec to moze byc przyczna
do tego jeszcze nadzerka to juz wogule

moje dziecie dzisiaj beznadziejne
jak byl tatus to usmiechnieta i szczesliwa a jak tylko drzwi sie za nim zamknely a ta w ryk
i to takie histeryczny ze nie mogłam jej uspokoic
w koncu zasnela na 40 min i obudziala sie z placzem
teraz lezy na podlodze i sie kula

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2007, 12:36

Dzień dobry ja tylko na chwilkę się przywitać

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 paź 2007, 12:50

hej....
mala nie spi..i marudzi...matko juz sily nie mam.... :ico_olaboga:

Sikorko...zakalec??no to wyobraz sobie ze mi biszkopt nie wyrosl :ico_szoking: :ico_wstydzioch: ...robilam go przy Mayi....i nie wiem co bylo nie tak..wszystko jak zawsze....

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2007, 13:22

GLIZDUNIA, zakalec, ale już pół blachy nie ma :-D moje sikorki wszystko wydziobią :-D A my już po leśnym spacerku, muszę teraz odkurzyć i małego na podłogę, niech się kula.

kate_k82

10 paź 2007, 13:28

no a ja dziś wzięłam się za ogródek, teściowa kupiła choinki i trzeba wsadzić, tylko że teść wczoraj złamał rydel i muszę sobie jakos dołki wykopać łopatką, część już wykopałam, teraz przerwa bo ręce mi wysiadają, normalnie mi się trzęsa... jeszcze obiad ale zupa z wczoraj pomidorowa a na drugie??? hmmm ryba smażona i ziemniaki a co pójdę na łatwiznę.... Mały kwęka....

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

10 paź 2007, 13:40

mala usnela,....uff.....od razu lzej :ico_oczko: ....a ja od rana w kuchni...z mala oczywiscie...bo klopsiki w omodorowym sosie na obiad i podpiekam na raty :ico_zly: ...a ciacho chyba dokoncze na tym marnym biszkopcie...skoro u Sikorki zjedli to u mnie tez zje :ico_noniewiem: :ico_oczko: :-D truskawki juz gotowe i galaretka sie studzi wiec bedzie oki :-D

Lady...a ja caly czas przy kuchennym oknie,jeszcze jej nie bylo,narazie jakis jeep podjechal i jacys ludzie sie kreca....ciekawe....

[ Dodano: 2007-10-10, 13:53 ]
ups...pomylka mala spala...ale to byla druga juz dzisiaj 15-minutowka :ico_zly: :ico_olaboga: ...czy ona chce zebym serio wylysiala :ico_noniewiem: ...ja dalej nad garami a w ramach relaksu klikam na tt....

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”