na poprawę humorku zajrzałam, a tu sami jubilaci w kolejce po życzenia czekają
Sto lat dla was! Choiaż biorąc pod uwagę wiek to bardziej butla z mleczkiem albo maminy cycuś w gusta by wpadł iwrybka ja widzę, że ty się w tryby matczyne już wprawiasz?
A co hantli i sylwetki...kompletnie mi się nie chce, ale przez tę dietę całą chudnę z dnia na dzień. A raczej flaczeję
Ja również małym jubilatom Oskarkowi i Dejviemu życzę dużo zdrówka, uśmiechu i samych kolorowych dni.
Widzę, że pogoda wszędzie taka sama. U nas też do bani, ciągle pada i tak wieje wiatr, że chce głowę urwać, więc siedzimy z Oscarkiem w domu
Chciałam się pochwalić, że wzięłam się ostro za siebie i od kilku dni ćwiczę na brzuszek 6Weidera. Muszę spalić tą oponkę co została bo strasznie mnie drażni
Dziewczyny jak mam wklejać emotikony bo nie umiem?
buziaczki dla solenizantów!! jajku tacy już dorodni mężczyźni ze aż wierzyć mi się nie chce ze to już 6 mies mineło!!
Majorowa wkońcu do nas zajrzałąś;)
eve - bo im blizej porodu tym wiecej pytan mam w zwiazku z nim A poza tym to temat "pampers i tetra" i pytalam ile papmersow wziasc do szpitala - a dziewczyny takie fajne to zostalam i siedze A co..