Ale jeśli mogę to polecałabym jakiegoś golfika- bardziej praktyczny i dla kobitki tez może być
Zgadzam się w 100%, ja jeżdzę golfem

i jestem bardzo zadowolona

, no i prawda wózek się mieści!!!!!!!!!!!!!!
Delicja dobrze, ze klamka na swoim miejscu bo chyba byś zwariowała

, wiesz co może ty zmień tą francowatą lekarkę, ona nie wygląda mi na kompetentną osobę!!!!!!!!
Mróweczka no mój synuś przy
Kacperku to waga kogucia, a przeciez jest starszy o 1,5 miesiąca, ale dziecko a dziecko to straszna różnica!!!!!!
Twój synuś jest po prostu miodzio
Kolka mój mężulek to czasami tak potrafi zepsuc mi chumor, że nieraz chciałam go udusić gołymi rękami, no cóż to po prostu inny gatunek ludzki, ale czasem jest całkiem do rzeczy, no i u nas tez są kłotnie właściwie tylko o teściów!!!!!
Jezu a u nas jaki koszmar z ubieraniem, śpiochy czy pajacyk to też nie ale jak kurtka i czapka, o ludzie, krzyczy aż cała kamienica staje na nogi, muszę w biegu na korytarz dopiero tam się uspokaja, a nie daj Bóg jak na miescie muczapkę poprawiam masakra!!! A co to będzie jak zima przyjdie i i dojdą rekawiczki i szalik
Rybko jak już pisałam u nas ze spaniem bardzo się pogorszyło, od około 1,5 miesiąca, kilka razy pobudki ( dziś był wyjątek- 1 się obudził, ale myślę że to był pojedynczy przypadek ), karmienie butelką wcale nie gwarantuje przespanej nocy, a dawno przesypiał całe noce, jak był naprawdę malutki, teraz to mi chyba chce odbic łobuz jeden
Kamelek ty mi lepiej nic nie mów o naprawach, jak sobie przypomnę, jak mieliśmy malucha to płakac ze śmiechu się chce, ciągle coś mu było, najlepiej jak w zimę stanęliśmy na środku skrzyżowania i nonono tylko go pchać, a ślisko było jak cholera
dokładnie
Nie trąb, robim co możem!mocy przybywaj...":)
[ Dodano: 2007-10-10, 15:37 ]
Rybko czemu wcześniej nie pisałaś nic
Naprawde to nieciekawie wyglada, jak wy tam wytrzymujecie

, naprawde podziwiam i jednoczesnie współczuje, ale wam sie rodzinka trafiła