lecę spać
  lecę spać  

my juz mamy ten zakup za sobą...i kurtkę też już mamy, oczywiście jest juz do prania, bo uświntuszona została lizakiem....ale sprawdza się.jutro jeszcze musze się rozglądnąć Malwinie za zimowymi bucikami

. Cos dzisiaj w nocy Asia strasznie zle spala, prawie cala noc sie wiercila i poplakiwala, moze to te zeby???
  . Cos dzisiaj w nocy Asia strasznie zle spala, prawie cala noc sie wiercila i poplakiwala, moze to te zeby???   
   , a i nie znosna jest dzisiaj jak nie wiem, a pogoda jest taka sobie, jest zimno i niepszyjemnie wiec nawet za dlugo na spacerze sie nie da byc, a pozatym Asia cos ostatnio to wogule nie chce siedziec w wozku tylko go chce... pchac , a jak jej nie pozwole to sie prezy i krzyczy, czasami mam juz dosc
  , a i nie znosna jest dzisiaj jak nie wiem, a pogoda jest taka sobie, jest zimno i niepszyjemnie wiec nawet za dlugo na spacerze sie nie da byc, a pozatym Asia cos ostatnio to wogule nie chce siedziec w wozku tylko go chce... pchac , a jak jej nie pozwole to sie prezy i krzyczy, czasami mam juz dosc  

Jak moja tesciowa byla z mala na placu zabaw to my z mezem szykowalismy pokoj dla mojej siostry bo juz jutro bedzie z nami i teraz ma fajnie tam moze popatrzec sobie na tv,i wygodnie w lozku polezec i nawet ma swiatlo obok lozka takze napewno sie jej spodoba
 Jak moja tesciowa byla z mala na placu zabaw to my z mezem szykowalismy pokoj dla mojej siostry bo juz jutro bedzie z nami i teraz ma fajnie tam moze popatrzec sobie na tv,i wygodnie w lozku polezec i nawet ma swiatlo obok lozka takze napewno sie jej spodoba    

Albo sklepowy albo swoj wlasny
 Albo sklepowy albo swoj wlasny   Dzisiaj moja Nicole tez jakas marudna byla.. niewiem albo to ta pogoda albo tez zabki.. hmm mam nadzieje ze bedzie miala spokojna nocke
 Dzisiaj moja Nicole tez jakas marudna byla.. niewiem albo to ta pogoda albo tez zabki.. hmm mam nadzieje ze bedzie miala spokojna nocke   

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość