Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 paź 2007, 16:39

doris, :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D super - blokuje samochod Duzemu hyhyhyhhy

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 paź 2007, 16:41

kate_k82, wspolczuje podejscia twojego T... ja tam nie moge zarzekac na mojego mezulka

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 paź 2007, 16:45

Mój po słoiczkach też nie beka , w ogóle po cycu też nie zawsze :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

11 paź 2007, 17:16

Karol po cycu nie beka, bo usypia, po jabłuszku ze słoiczka też nie, czasami jak go nosze na rękach to mu się beknie, albo jak leży na brzuszku, ale teraz to już chyba żaden problem z bekaniem.

GosiaA u mnie pranie też wszędzie, lazienka, balkon, i stojąca suszarka w pokoju :ico_olaboga:

Spacer też zaliczyliśmy, ja tam bez względu na pogodę dzień w dzień w południe maszeruję do lasu, no jak przyjdą siarczyste mrozy, albo ulewy to dopiero w domu się nasiedzimy.
A teraz juz po obiadku - uda z kurczaka pieczone - Karol w leżaczku, ale już nie poleży, albo się dźwiga, albo próbuje nawet w leżaczku na brzuch się przekręcić i haha się w głos, a ślina toczy mu się takimi strużkami jak u bokserków :ico_oczko:

Sikor już zapowiedział, że późno wróci, bo roboty ma sporo i jeszcze coś przy samochodzie musi zrobić. Może babcia wpadnie na chwilę, bo dawno już u nas nie była, to odsapnę. Lecimy na podłogę pobrykać, bo ten urwis zaraz skręci się w tym leżaku. :-D

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 paź 2007, 18:06

Gosia moja za zupką nie przepada...jest marchewkowa z ryżem, albo jarzynowa...i jarzynowa z mięskiem...I żadna jej nie pasuje. W ogóle to niby je...ale lubi tylko szpinak! uwielbia go! dziś zjadła cały słoiczek!

A my po obiadku też bekamy. Po mleku obowiązkowo...no i po kaszce i słoiczku tez staram się ją nosić do odbicia.

No weźcie...ja też chcę się z kimś spotkać...

Kate_k82 dziad paskudny no! :ico_nienie: jak ja tego nie lubię...przecież to też jego dziecko nie?

Ewcik smacznego Alusi życzę!!!

A ja nie musiałam spacerować, bo Hania się obudziła i przyszła do domu...Lecę powiesić pranie, potem jeszcze z godzina i kąpanko, potem mam nadizeję, że młoda uśnie, a my pojedziemy.
Chyba już dziś nie przyjdę, więc pa!

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 paź 2007, 18:24

my zawsze bekamy po kazdym jedzeniu czy piciu...

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 paź 2007, 18:37

A Ula z popołudniem jakaś marudna się zrobiła... :ico_noniewiem: ręce beee mata beee bujaczek-leżaczek beee oj zmęczonam :ico_spanko:

My w sumie bekamy doraźnie... ale Ona tak ma :ico_oczko: :ico_brawa_01:

Sikorka zazdroszcze Ci tych leśnych spacerów... :-D :ico_oczko: co prawda ja mam park nie daleko, ale tam znowu zatrzesienie wózków... a ja też ciszę lubię... :-)

A Zbora gdzie się wypuściła??? :ico_oczko: :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 paź 2007, 19:14

moja beka tez po sloiczkach ale nie zawsze

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 paź 2007, 19:41

Massumi :ico_nienie: licz na to...ja tam chodze obrażona, że mąż się mną nie interesuje. I nawert jakby chciał, to ja już nie...Libido mam już ujemne chyba...a on? czy on w ogóle wie, co to libido???

Młoda wykąpana, w trakcie przed i po "pierdziała języczkiem" chyba z 15minut, ślina wszędzie...a teraz lulka, mama zostaje na straży, a my jedziemy szukać ciepłe ciuchy do pracy w kapuście :ico_oczko:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

11 paź 2007, 19:44

massumi no moze i :ico_ciezarowka: hihih .......

ja za 15 min bede miała wolne bo dzieciaki juz odlatuja .....

Dzis byłam u notariusza ... i to tak sie odstroiłam ze ho ho ho ale nałozyłam pierwszy raz od dawna obcas i to wysoki hehe i myslałam ze padne do teraz bola mnie stopy ....... :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
no i byłam poł dnia sama ........ bez dzieci hihii (pewnie sie dziwicie ,ze sie ciesze )

a nie długo wybieram sie do Sopotu na wakacje heheh poimprezwoac troszke a co !!! nalezy mi sie !!!! :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”