hey kochane!!!
Dopiero teraz znalazlam chwilke,Vinee juz spi smacznie,a Bablu pojechal na nocke..
100 buziakow dla Leosia na jego 3 miesiaczek!!!Niech jak najczesciej uracza na swoim przeslicznym usmieszkiem!!!!
Emilka i Marta mam nadzieje,ze bol zeba przejdzie,a jak nie to szurem do dentysty we dwojke,na pewno bedzie razniej...a pozniej na dyske,zeby to uczcic!!!
Marta jakby
Jacek znalazl to tez sie pisze na te t-shirty.Tylko dla mnie xl poprosze..hihih
Delfinko dbaj o siebie kochana,naprawde to nie zarty,dobrze,ze sama dojrzalas juz do odstawienie Mayci od cycusia,choc wiem,ze pewnie to nie latwe zarowno dla niej jak i dla Ciebie!!!!Juz nie moge sie doczekac fotki Twojej sukni slubnej,pewnie bedzie boska!!
Kasi.k biedna
Vikusia,oj szkoda,ze ja znowu wysypalo
oby juz tylko lepiej bylo,bo juz tyle biedactwo przeszla!!!!a Ty kochana trzymaj sie mocno u tesciow,moze nie bedzie tak zle!!!!!w kazdym badz razie trzymam kciuki!!!!
Mroweczka sliczne masz fotki synusia w podpisie!!!!piekny chlopczyk!!!
Gosia wreszcie jestes,super,ze sobie odpoczelas,bo Ci sie jak najbardziej nalezalo,oh jak zazdroszcze Ci tej sauny i basenu....
takie oderwanie od codziennosci dobrze robi....
a na fotkach wygladasz bardzo mlodziutko
!!!!wklejaj fotki plaszcza w przyblizeniu kurcze,a wylicytowalas go na allegro czy kupilas w sklepie?
u nas dzis byl piekny dzionek,zlota jesien ze sloneczkiem i dosc cieplo bylo nawet,choc rano przymrozki byly..wrrr...rano pojechalismy na wazenie,Vinee byla zachycona bo bylo tyle maluszkow,a ona do kazdego kukala i wolala baby..hihih..wazy juz 13.06 kg czyli przytyla ponad 750 gram w ciagu 1,5 miesiaca...
Pozniej pojechalismy na miasto kupic pare potrzebnych rzeczy.Wczoraj za to bylismy odebrac w Mothercare fotki,ktore robilismy u nich tydzien temu.Vinee oczywiscie nie chciala wysiedziec wtedy i byly tylko 3 pozy,bo wiecej z nia nie dalo rady,,,wszystkie dzieci siedzialy jak zahipnotyzowane,bo kobitka miala naprawde super podejscie i jej rozsmieszala i rozbawiala,ale na nasze dziecie to nie zadzialalo
...tylko raz siedziala spokojnie jak pilke dostala do zabawy a tak pedzila jak strus pedziwiatr,no coz na modelke sie nie nadaje...hihih...w sumie wybralismy pare fotek w roznych rozmiarach..chociaz tyle sie udalo!!!
Lece herbatke z cytrynka sobie zrobic,zapraszam jak ktos ma ochote!!!