Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

11 paź 2007, 23:38

Dobra niema tej osoby to niebede pytała jakie sprawy!!!

kolka no to myk fotke z nowa fryzurka- ocenimy :-D

caro
Trzy tysiące lat minęło...

12 paź 2007, 08:46

dzien dobry dziewczyny, kurde mały znów napiernicza w klawiature :-D , chcialam zyczyc wszystkim miłego dnia

co do mieszkania z tesciami to ja ze swoimi nie wytrzymałavbym 1 dnia, a moj maz z moja mama wytrzymuje juz 6 lat, owszem nieraz byly małe spiecia, ale jakos tak wszystko szybko mijało i bardziej o takie duperele chodzilo,
mojej tesciowej to malego bym nawet nie zostawila na godzine, a co dopiero mieszkac z nia, brrrrrrrrrrrrrrrrr

Jędrulce zycze duzo zdrówka, mam nadzieje, ze te inhalacje pomoga

kamelek1
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

12 paź 2007, 09:44

ja bym dzis nie wyszła z łozka przez cały dzień taka pogoda do bańki niewiem nawet czy :ico_kawa: pomoze no ale jakos trzeba sie przemordowac

Awatar użytkownika
Kolka

12 paź 2007, 09:45

Witam z rana! A u nas dziś szaro, buro i ponuro i leje deszcz. Jestem chora, gardło boli, leje się z nosa, boli mnie kręgosłup, nie dam rady ruszać lewą ręką, bo aż mi w mózgu strzyka coś z bólu. O noszeniu czy przewijaniu małej nic nie wspomnę nawet. Ona płacze i ja też :ico_placzek: Jesteśmy same, mama na grzybach oczywiście, R chociaż ma urlop naprawia u kogoś tę część co pieprznęła. Normalnie załamka... Jak to się mówi: umiesz liczyć- licz na siebie

Caro- podpisuję się pod twoim postem- u nas jest tak samo. I małej też nawet na godzinę bym nie zostawiła u tamtych.

Idę do swej księżniczki. A wiecie- popłakałam sobie z rana, ona leżała obok mnie i tak mi się przyglądała, przyglądała i zaczęła mnie głaskać po buzi. No to popłakałam się jeszcze bardziej, ale ze wzruszenia :ico_placzek: I teraz leży sama w łóżeczku grzeczniutka a ja jem śniadanie.

Gabrysia
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

12 paź 2007, 09:51

Dzień dobry
Ale czytania, ja chyba nigdy nie nadrobię tych zaległości :ico_olaboga: .
Kolka przyłączysz się na :ico_kawa: ?

[ Dodano: 2007-10-12, 09:58 ]
O już chyba za późno, Kolka poszła do Julci. No nic trudno. Moja pannica tez śpi teraz, a ja mam chwilkę na kawkę.
We środę byłyśmy na szczepieniu, na szczęście na razie ostatnim uff. teraz kolejne jak Talibek skończy rok i dwa miesiące hura hura :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: . przynajmniej nie będziemy się stresować. Waga Talibka to 7500. Ma niedużą niedowagę, ale to nic strasznego. I nie dziwie się bo w ogóle nie chce ostatnio jeść. Jeszcze zupki i deserki jakoś udaje nam się jej wcisnąć ale mleko jest ostatnio beee. Jak widzi butelkę to dostaje szału i jest jeden wielki ryk, wrzask, moje dziecko dostaje wtedy wścieklizny. Nie dziwie się jej z jednej strony bo to mleko dla alergików jest okropne. Od wczoraj mieszam jej bebilon pepti z bebikiem i dodaje kaszy manny. Jako tako to smakuje i podaje Talibkowi łyżeczką. To jedyne rozwiązanie żeby zjadła troszkę tego mleczka.
a powiedzcie dziewczyny mi czy można podawać mleko kozie? Bo ktoś mi tak doradził, ale ja nie wiem czy ona nie jest za mała i czy to jej nie zaszkodzi?

[ Dodano: 2007-10-12, 10:01 ]
A teraz idę Was poczytać, bo aż wstyd mi że ostatnio nie odpisuje na posty, ale wybaczcie mi bo mimo, że codziennie wstaje o 7 rano, mam kupę roboty i ledwo się wyrabiam do pracy na 15-stą. Z pracy wracam o 22.30, zakręcę się i kładę się spać ok 24-tej. I tak codziennie. Chodzę wiecznie niedospana i zmęczona, a jeszcze dziś ta pogoda...... :ico_spanko:

justynat.
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

12 paź 2007, 10:02

Witajcie!!

Jak przeczytałam dziewczyny o Waszych teściach to moi przy nich to są świeci, oczywiście nie za bardzo!! Mają swoje odchylenia :-D teściu często cos powie głupiego. np. Cyprian ma dziurke w policzku i teściu spytał sie po kim ja nie mam Mariusz też nie wiec teśc powiedzial ''to co po kominiarzu ma??'' I doszukuje sie podobieństw w każdym szczególe, czy on ma jakieś podejrzenia czy co?? :ico_szoking: wk... się :ico_zly: na maxa albo woła na Cyprianka Siwek!! :ico_placzek: Powiedzialam jemu, że sam jest siwy!!

Rzeczywiście nas mało sie zrobiło pamietam jak na wątku kwietniówki czasem nie nadążałam odpisywac na posty... :ico_wstydzioch:

My mamy okropny tydzień za sobą Cyprian ma problemy z zasypianiem w dzien a jak uśnie to na 15 min i marudzi bo nie wyspany jest, wczoraj już troche lepiej było... uff... Odetchnęłam. Z Cypriana straszna gaduła sie zrobiła non stop gada, jaki on kochany jest.
Dzisiaj mój mąż kochany przyjeżdza :ico_haha_01: niestety tylko do niedzieli, szkoda ze pogoda sie pochrzaniłam pada deszcz oby jutro ładnie było...
Fajne kombinezony kupiłyście dzieciaczkom.
Eryczek ładniutki, i żeby inne dzieciaczki nie były urażone to też jesteście ŁADNIUTKIE!!

Buziaczki!!

Awatar użytkownika
Kolka

12 paź 2007, 10:54

Gabrysia, Kawkę przyszło mi dziś wypić z teściem :ico_szoking: No, ale jak wyjdzie spod pantofla swej "milicjantki" jak ją nazywa to całkiem przyzwoity z niego gość :-) Znów mamy zaproszenie na niedzielę. Boziuniu... Już wiem, że to będzie straszny dzień. Bo najpierw będzie draka z R potem obiad nich- straszne po prostu :ico_olaboga:
A w ogóle nie martw się- nie musisz nam odpisywać, ważne, że sama piszesz co u Ciebie :ico_sorki: No i jesteś pracującą mamusią co jest zrozumiałe.

ojeju... znowu muszę sie ewakuować stąd :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-10-12 ]
justynat., Twój teść też ma specyficzne poczucie humoru... Powiedz mu, że jego syn też nie jest do niego podobny, bardziej do sąsiada

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

12 paź 2007, 11:06

delicja ja tez mam nadzieje,ze mu pomoga.Robilismy mu wczoraj wieczorem i dzis rano i potemw poludnie i znowu wieczorem.Jest naprawde dzielny i nie placze :ico_olaboga:

A co do tesciowej,to moja tez opowiada ale w rodzinie a jeszcze lubi przekrecic - jak ja urodzilam Jędrusia 4590 to ona opowiadala 5500 :ico_noniewiem:

kolkawlosy odrosna,glowa do gory :ico_oczko: A tesciow i meza bedziesz miala jeszcze dluuuuuuuuuuuuugo :-D

kamelek no i tyle kasy na to leczenie idzie efekty mierne :ico_zly:

Mroweczkadzieki - niestety inhalacje od pol roczku mozna stosowac a on skonczy za tydzien :ico_placzek: A Jedrula tez czasem chrapie :-D
Wierze,ze chcialabys blizej ale pomysl sobie,ze nas na kredyt nie stac i miezkamy z tesciami i pierdzielnietm szwagrem i jego zona :ico_zly:

Nie wiem niestety o kogo pytasz :ico_noniewiem:

Rozmawialam niedawno z Dorunia - dalam jej nawet link zeby wpadla ale jej nie bylo :ico_nienie: Wszystko i nich dobrze - schudla i wyglada swietnie.Kornelek cudowny :ico_brawa_01:

carodzieki :-)

kolkaoj bidaku - chyba zaraz wsiade w helikopter i pomoge ci troszke.Zrobie herbatke z cytrynka i miodkiem i jakos to bedzie :ico_haha_02:

A Andrzejek tez mnie teczsto gladzi po buzce jak go rano biore na cycusia do lozka :-D

Gabimoja lekarka odradzila dawania Jedruli mleka koziego :ico_olaboga: Moze lepiej nie eksperymentowac na malym alergiku :ico_olaboga: Ja dosladzalam Jedrulce jak mial 3 m-ce bebilon glukoza i wowczas pil :ico_szoking:

justynatale ten twoj tesc ma pomysly - siwek :ico_zly:

[ Dodano: 2007-10-12, 11:16 ]
wkleje wam zaraz zdjecia Jędrulki w nowym kombinezonie :-D Bedzie dobry - na poczatek zimy na niebieski po kuzynce a pozniej dorosnie do tego :-D

Awatar użytkownika
Kolka

12 paź 2007, 11:23

iw_rybka, no to ja czekam na Ciebie! :-D Już wstawiam wodę :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

12 paź 2007, 11:28

to moje biedne dziecko zmeczylo sie zabawa a mam tak zaczytala w forum,ze nie zauwazyla :ico_noniewiem:

Obrazek

Tu moje dziecie dorwalo jakims cudem tel meza i obslinil go tak,ze az bateria byla mokra :-D

Obrazek

Kombinezonik- po minie widze,ze mu sie podaba :ico_brawa_01:

Obrazek

Obrazek

Wieczorna inhalacja

Obrazek

A potem zagonilam meza i jego przyjaciela (sa jak bracia ) do kapeli :-D

Obrazek

[ Dodano: 2007-10-12, 11:29 ]
Kolka, woda goraca ??

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”