ja nie pisze do mojego takich smskow bo tylko sama sie niepotrzebnie rozpalam ... ewentualnie czasami przez skypa troszke "poswintuszymy:" ale to tylko tyle...
a staramy sie nadroic weszystko jak przyjezdza...
teraz przyjedzie chyba tylko an weekend to w ogole z domu sie chyab nie ruszymy i z wyrka
Natashka wspolczuje Ci ja bym chyba nie wytrzymala tygodnia bez mojego P ja to musze zeby mnie on w nocy rpzytulil bo inaczej nie zasne ale Ty nie masz inengo wyjscia wspolczuje ja bym przytulala misia heheh
[ Dodano: 2007-10-11, 14:36 ]
A tak wogole to dzis sie pozale ):):) ciekawe co bedzie
w niedziele jest nasza pierwsza rocznica slubu i moj P chcial zaprosic mnie na kolacje ale powiedzialam ze napewno sie zwala ludziska a pewno chcial cos
Kwiatunio przyjedzie i na Was pora ):) a moze poloz dzis Julcie spac przebiez sie w cosik no wiesz seksownego (chociaz na mojego to nei dziala bo w 3 sekundy nie mam tego zawsze na sobie wiec sie nawet mi nie oplaca kupowac raz kupilam i stwierdzialm ze to byl ostatni raz eidy kupilam seksowna bielizne) no i zakrec sie kolo swojego A )):) powiedz mu ze potrzebujesz pieszczot a jutro nam napisz jak bylo hiih powodzonka