aj za dużo piszecie nie mogę nic zapamiętać.

A może ja mam pustą głowę???

u nas pogoda też do bani. chciałam iść do baby fanta obejrzeć kombinezoniki, ale ziąb kurcze.
co do wyjazdu. Ja bym chciała podobnie jak Rybka, najpierw żeby pojechał mąż na zwiady i ściągnął nas. jednak boję się o niego. Natomiast w trójkę???hmmm z Olą chyba nie mogłabym podjąć pracy. Wiem, że myślałabym o małej non stop. chociaż z moją mamą czułą by się najbezpieczniej. no ale to tylko takie moje przemyślenia. jeśli uda mi się znaleźć pracę w lublinie, to nigdzie się nie ruszam.
kolka, nie martw się ułożysz sama i będzie ładnie. Właśnie dlatego ja nie chodzę do fryzjera, tylko obcinam się sama. Jak sobie schrzanię, to będę miała pretensje do siebie. No a poza tym to jakaś oszczędność. Bo usługi pełnię sobie gratisowo
Gabrysiu odnośnie mleka koziego. wiesz są zwolennicy i przeciwnicy. Ja na twoim miejscu zapytałabym pediatry co o tym sądzi. Ty mieszasz bebiko z bebilonem a wyobraź sobie, że moja mała pije sam nutramigen, który jeszcze bardziej śmierdzi niż bebilon.
Rybciu, kochany Andrzejek, oby szybko mu pomogły te inhalacje i żebyś nie musiała mu już tego zakładać.
justynat ale strzelił. Cyprianek dołeczki ma przeurocze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie mogę się na niego napatrzeć!!!!!
nie no coś tam zapamiętałam

nie jest ze mną aż tak źle