Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

12 paź 2007, 17:44

A My dziś mamy Świeto z moim M- 5 lat mija :ico_buziaczki_big: normalnie wtedy sie zaczeła WIELKA MIŁOŚĆ

caro super ten chodzik, no ale Oskareczek-cukiereczek śliczniejszy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: - kurde ja jestem przeciw ale sama niewiem czemu, a dzis siedzialam sie głowiłam i oglądałam zabawki róże jakie w jakie to można wsadzić mojego Gnojaszka, żeby się zajął- no bo ze swoich hustawji itp juz wyrósł- może i ja bym chodziknabyła hmm

kolka kobietko Ty nasza kuruj sie niech Ci tam!!!!!!!!!!!! :ico_buziaczki_big:

justynat no toteścio dobry-mój Tata zato jak na chrzcie Eryka powiedział: Eryk to najbardziej do Chrzestnego podobny (Chrzestny to nasz dobry przyjaciel) :-D :-D
A moja BAbcia kiedyś( co zawsze mowila ze mam wielka dupke: a pokim on ma być Mały jak rodzice grube :ico_oczko:
Wiec bez przejmowania prosze- tzn moj Tatka zartował,Babcia za to mówi co myśli(ma kobita jakies 85 lat) :-D
A co dokubka to moja mała dzidzia pije piciu nadal ze smoczka i to ...1 :ico_szoking: z wiekszych niechce :-D

rybka :ico_brawa_01: dla Jędrulki,ze tak ładnie się inhaluje!!!

A ja czekam na M az z pracy przyjdzie i wybieramy sie we 3 z okazji tej wielkiej miłości na kolacyjka do restauracji :-D
A na Sylwestra niemamy z kim Eryczka zostawić, a do Polski dopiero w lutym lecimy, wiec pewnie Sylwcio w domu-ale coś sie wyskrobie pewnie :ico_oczko:

[ Dodano: 2007-10-12, 17:59 ]
A odnośnie miziania naszych dzieci:
ja rano dostałam kopa w nos,
no i nietylko w nos,
później przypierdzielił mi smoczkiem w oko,az sie prawie popłakałam,
dalej z główki dostałam,
a takto włosów znowu troche straciłam!!!
Fakt faktem, ze jak prawie sie popłakałam to smoczek wyrzucił i i mnie miźnoł :-D
Moje dziecko bardzo nieostrożne :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-10-12, 18:01 ]
no i aż zabardzo kocha Mamusie :ico_oczko:

Ja tonajbardziej lubie jak on mnie za ręke łapie np. jak usypia i się wtula!!! No i ten uśmiech z rana i później przez cały dzień-miodzio :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

12 paź 2007, 18:05

Mróweczka, no to kolejnych 5 lat i tak az do 100 lat razem - zyczymy my - Rybki trzy :-D

jak znajdziesz cos ciekawego to daj link kolezankom :-D

delicja, ja i teciowie tez chowamy - ale my mamy zlodziejke w rodzinie :ico_noniewiem: I tzrba chowac - jak mieszkalismy razem sami - nic nie ginelo a teraz wszystko.

Kiedys zauwazylam wielki spadek poziomu toniku do twarzy ( akurat przed tym jak wyjezdzala sluzbowo :ico_zly: ) i moj Ł. mi poradzil,ze mam sobie kupic nowy a do tego nalac wody.No i tak zrobilam - dolalam do tamtego co zostalo wody,dosypalam soli i zeby bylo bardziej autentyczne ( bo toniki sa z alkoholem przewaznie ) dolalam zubrowki - bo tylko to akurat bylo :-D No i zapomnialam o tym bo wyjezdzalismy do koszalina na tydzien a po powocie jakos zapomnialo mi sie,bo mialam nowy tonik i trzymalam go w pokoju.No ale po jakims czasie - patrze - butelczyna prawie pusta :-D :-D :-D :-D :-D :-D Ale mialam satysfakcje ze swiadomosci,ze uzywala tej miksturki :ico_puknij: Znajomi sie smiali,ze skoro uzywala - to moze dobry byl i powinnam go opatentowac :-D

Cwierc butelki toniku Garniera + woda+ sol + zubrowka :-D

tesciowa mnie potepila i wmawiala,ze mam grzech ale ja tu swojej winy nie widze.Mieszkamy razem ale kazdy ma swoje pulki i swoje rzeczy - nie lubimy sie i nie ma miedzy nami umowy - bierz co chcesz - wiec moge sobie na pulce trzymam co chce,nie??? A grzech am ona bo kradnie :-D

caro
Trzy tysiące lat minęło...

12 paź 2007, 18:12

Dziękujemy za pochwałki :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

Delicja ale to już podłość z ich strony, że chowają, ale tak ogólnie to wszystko, czy jakieś konkretne rzeczy?

Mróweczka to sto lat dla Was, aby wasza miłość nigdy nie wygasła, no i może jeszcze z jednego bąbla- siostrzyczke dla Eryczka
Mnie tez jak synuś nieraz "pobije" to mi smutno że mamy nie kocha, ale póżniej jak wyciąga łapki do mnie i się uśmiecha to mi przechodzi, u nas też z rana jest najpiękniejszy z uśmiechów!!!!!!!!

Rybciu ajk patrzałam po ile są chodziki w sklepie to trochę się zdziwiłąm-okolo 140zł, kiedys były też takie po 60zł, ale ich już nie sprowadzają, myślałam, żeby zamówić na allegro, ale znalazłam ten uzywany i za taką cenę to się nawet nie zastanawiałam!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Dodano: 2007-10-12, 18:15 ]
dolalam do tamtego co zostalo wody,dosypalam soli i zeby bylo bardziej autentyczne ( bo toniki sa z alkoholem przewaznie ) dolalam zubrowki - bo tylko to akurat bylo No i zapomnialam o tym bo wyjezdzalismy do koszalina na tydzien a po powocie jakos zapomnialo mi sie,bo mialam nowy tonik i trzymalam go w pokoju.No ale po jakims czasie - patrze - butelczyna prawie pusta Ale mialam satysfakcje ze swiadomosci,ze uzywala tej miksturki Znajomi sie smiali,ze skoro uzywala - to moze dobry byl i powinnam go opatentowac

Cwierc butelki toniku Garniera + woda+ sol + zubrowka

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

[ Dodano: 2007-10-12, 18:17 ]
A jaką miała po tym cerę, może faktycznie powinnaś to opatentować :-D :-D :-D

Ale masz pomysły, nie chciałabym mieć w tobie wroga :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

12 paź 2007, 18:18

caro, no bo naprawde super trafilas z tym chodzikiem :ico_brawa_01:

Mi ostatnio Andrzejek wsadzil palec prosto w oko :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-10-12, 18:20 ]
ja jestem dobra do czasu :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

jestem zodiakalnym baranem.

A jej cera zawsze taka sama - czerwona na twarzy jakby wlasnie cos zmalowala :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Kolka

12 paź 2007, 19:48

iw_rybka, Dobre!! :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
A jej cera zawsze taka sama - czerwona na twarzy jakby wlasnie cos zmalowala :ico_noniewiem:
:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Caro- no to ci się pofarciło z chodzikiem

Mróweczka- wszystkiego najlepszego i najsłodszego dla Was!

Lecę pod prysznic i debatę oglądać.. Może mi się humor poprawi :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Blanka26

12 paź 2007, 20:05

Mróweczko wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent:
Rybko :ico_smiechbig: kocham Cię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
caro no np szampon za 3 zł trzymają w pokoju :shock: jabłka w szafce mimo ze pusta miseczka stoi na blacie :shock: sok w szafce :shock: i pomysleć ze ja skrzynkami jabłka woziłam z domu i żarli. Oj koniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_zly: wojna!!!!!!!!!!! :502: :502:

[ Dodano: 2007-10-12, 20:26 ]
kurcze Ola tak mi zasnęła, że nawet jej nie wykąpałam. Śpi i nic ją nie rusza :ico_szoking:

Awatar użytkownika
Kolka

12 paź 2007, 21:17

delicja, O matko!! To też Ci się kafle trafiły... a papier toaletowy tez chowają?? :ico_puknij: A z Twoją wypowiedzią na majówkach zgadzam sie w 100% :ico_brawa_01:
Ciesz się, że Ola śpi tak twardo! A moja Julka sprawiła mi dziś niespodziankę... Już nigdy nie będę jej publicznie chwalić... bo dziś obudziła się o 4 i chciała jeść... Jejku, normalnie nie wiedziałam co się stało w pierwszej chwili jak usłyszałam jej kwękanie :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-10-12 ]
jestem zodiakalnym baranem.
Julcia też jest z 7 kwietnia- to ja taką agentkę chowam sobie?? To super!! Nie da sobie dziewczyna w kaszę nadmuchać!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-10-12 ]
Kolka to ile wkońcu ten remont wyniesie?
podobno ok 2000- nawet nie chcę chyba wiedzieć...

Awatar użytkownika
Blanka26

12 paź 2007, 21:30

kolka no coraz bardziej mnie zaskakują. A jaki jest problem ze śmieciami :ico_olaboga: fakt faktem większość kosza to pieluszki Oli, ale teść zapowiedział, że mój mąz będzie wracał z pracy i leciał ze śmieciami :ico_olaboga: no tak cięzko jest wyjść na klatkę i wrzucić worek do zsypu. To cała jego robota przez cały dzień :shock:
dzięki za uznanie :-D
a ja tez będę uczyła Olę żeby sobie nie dała w kaszę napluć :-D chociaż jest byczkiem. A byki to nie wiem jakie cechy mają :ico_noniewiem: mam nadzieję, że bycze :-D

[ Dodano: 2007-10-12, 21:33 ]
ja zmykam spać, bo mężuś zaraz wróci z pracy. Ola mi się coś wierci. Może już się naspała :shock: do jutra spokojnej nocy wam życzę papa

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

12 paź 2007, 22:11

delicja, g:zla a co :-D :-D :-D :-D :-D

Kolka, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: dzieki za uznanie :-D

Kod: Zaznacz cały

Chcialam sie pochwalic,ze mamy drugi zabek na dole :-D :-D :-D
[/b]

Awatar użytkownika
Kolka

12 paź 2007, 22:28

iw_rybka, Ależ proszę bardzo :-D A kto ma drugi ząbek? Jędruś?? No to gratuluję :ico_brawa_01:

Dziewczyny... jak można zwymiotować do własnej kieszeni?? :ico_szoking: Ja nie wiem... Ale moje dziecko wie, tylko nie chce powiedzieć :ico_noniewiem:

Idę i ja spać, chociaż nie bardzo mi się chce, bo wyspałam się w dzień :ico_puknij:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”