dzień dobry z rana dziewczyny!!!!!!
i znowu pustki
jasnie Pani gdzie TY???? bo wiem ze tez wczesnie wstajesz
no wiec dziewczyny dzis miałam jazde z sąsiadem o 6 rano
dobra miał rację, przeciez kto o 6 rano w sobote
włącza odlurzacz
JA!!!
ale co ja na to poradze ze nie moge juz od piatej spać????? więc mi zarąbał w ścianę ( a wiecie jakie tu mają ściany????, ja nawet słysze jak on smsa pisze
) i wydziera sie czy mnie głowa boli???? a ja mówie ze tak, i ze nie jestem całkiem normalna jesli jego następne pytanie jest czy jestem normalna
ale sąsiad spoko wiec mam nadzieje ze nie bedzie zły
ide obiad szykowac bo skoro nie moge robić " nic głośnego" to cos tam sobie znajde
Ilonka ja byłam całe zycie szczupła, dopiero jak straciłam robote w Polsce i byłam 8 mies. na bezrobociu to zaczęłam tyć, bo nic nie robiłam tylko jadłam, ale pewnego dnia powiedziałam stop, próbowałam rózne diety i nic, a ze wtedy nie stać mnie było na slimfast to jadłam przez 3 miesiące tylko jogury ( wiem ze to głupie) 3 razy dziennie po jogurcie, pierwszy miesiąc waga stała w miejscu i juz miałam przestac gdy po tyg zaczęłam chudnąć
dosząłm do wagi jakiej chciałam i potem juz uważałam, bo ja jestem z tych co jak juz zjedzą cos " lepszego" to tyją w oczach, wiem ze taka dieta to głupota i nie polecam, ale wtedy byłam zdesperowana
a co do slimfastu to wiem ze pomaga bo moja siora brała, ale tylko slimfast.... niby nie mozna tylko to brac tylko trzeba cos tam jeść, ale ja nie wierze w diety, wiec pije to i zajadam sie owocami i warzywami, jogurtami itp
[ Dodano: 2007-10-13, 08:28 ]Madziorka jesli chodzi o pieluchy to ja uzywam z lidla
powiem Ci tak: miałam juz pampersy, hugiesy, z asdy, georga, tesco, chyba wszystkie firmy mozliwe i najbardziej jestem zadowolona z lidlowskich
kupa nie przecieka ( a jak juz to bardzo rzadko), a pampersa jak miałam oststnio to szkoda słow
po 4 razy go przebierałąm
w kazdym razie wypróbowałm wszystkie pieluchy zeby sie przekonac, ale w koncu jak założyłam mu z lidla ( po tych wielu testach) to powiedziałam sobie:" to jest to"
są tanie ( u nas koło 6 F za 56 sztuk) ale najlepsze moim zdaniem, tylko nie wiem jaki rozmiar Ty uzywasz, ale ja juz od bardzo dawna od 4 do 9 kg, w sumie od razu przeszłam z jedynek na trójki