Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

13 paź 2007, 11:53

Andrzejek ma zabek drugi,ktory znalazla ciocia.Ja jak mu sprawdzalam po poludniu to nic nie bylo a wieczorem byl ryk ipojawil sie zabek.Trzeba to bylo opic - kupilismy duza zubroweczke i po malym piffffku i mam dzis takiego kaca :ico_noniewiem: Nie wypilam tyle od poltora roku :ico_olaboga:
No ale zabki trzebabylo opic :-D

Awatar użytkownika
Kolka
Trzy tysiące lat minęło...

13 paź 2007, 12:31

A pewnie, że trzeba :-D A nie zostawiłaś troszeczkę dla szwagierki? :-D
A ja ostatnio wypiłam dwie cz trzy lampki wina i też rano obudziłam się jakaś niewyraźna i roztrzęsiona :ico_noniewiem: :-D Brak wprawy

Jade do miasta po kurtkę i butki dla siebie :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Mróweczka
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

13 paź 2007, 12:56

czesc dziewczyny- my z Rysiem z herbatka dopiero :ico_wstydzioch: - no bo cos sie ogarnełam ledwo co!!! :-D

dziekujemy za zyczonka :ico_buziaczki_big:
A wczoraj na kolacyjsce było superaśne, a przed kolacyjką dostałam super prezencik- normalnie ten moj M jest taki Kofany mła dla M :ico_buziaczki_big:
Erysiolek napoczątku posiedział troszke w hihghairku restauracynym, ale jakośmu sie znudziło i Mama musiała jeśc z Synkiem na kolanach- ale i tak smakowało i było super :ico_brawa_01:

iw rybka wiem cos o baranach a moj M chyba wie najbardziej bo ma juz dwa baranki w domu- mnie i Gnojaszka :-D no ale jest wytrwały i jeszcze niezwariował :-D
To ześ numer jej zrobiła- ja proponuje jeszcze jakas miksturke-moze na włosy :ico_oczko:

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla Andzrzejka za zabala- to i ja opije :ico_kawa: ...herbatka :-D

kolka jak mozna Mamie na głowe to i pewnie do kieszeni :-D Naucz Julcie zeby do babcinej kieszeni zygneła :-D
A i pochwal sie co kupiłaś!!!

delicja heh ja rozumiem znajomi, ale rodzice tzn tesciowie :ico_oczko: zeby chowac wrr :ico_zly: to Ty im to wyjmuj z tych szafek :-D
A z tymi smieciami to zrozum stary człowiek a juz niemoze :-D :-D

Awatar użytkownika
Blanka26

13 paź 2007, 14:00

hej u nas dzień do nonono :ico_placzek: Ola znów zsypana :ico_placzek: na dodatek nie chce jeść. całe przedpołudnie mi marudziła, bo dodatkowo zażyczyła sobie siedzieć. nie wiem co jej dokucza, czy te krosty czy ząbki, czy wszystko na raz :ico_placzek: Boże dodaj mi sił... :ico_placzek:
:ico_brawa_01: Andrzejku za ząbek.
U nas chyba w tej kwestii nie będzie tak kolorowo :ico_placzek:

[ Dodano: 2007-10-13, 14:02 ]
Mróweczko gratuluję udanego wieczoru :-)
kolka w kwestii umiejętności twojej Julci, zgadzam się z Mróweczką :-D

Awatar użytkownika
Kolka

13 paź 2007, 14:53

ja proponuje jeszcze jakas miksturke-moze na włosy :ico_oczko:
Popieram :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:
I faktycznie muszę Julkę przećwiczyć... :-D Narazie tylko dziadkowi na klatę pawia puściła :-D I kasę z kieszeni wyciągnęła. A że zrobiła to sama to co wyciągnęła to było jej- 100 :ico_brawa_01: :-D

Kupiłam sobie kurtkę, a Julci butki, pieluchy, body itp i tak się właśnie pozbywamy kasy :ico_olaboga: Idę sprzątać, bo wieczorem ponoć gości mamy mieć :ico_zly: TYCH gości :ico_zly:

Do poklikania wieczorkiem

[ Dodano: 2007-10-13 ]
Rybcia- a maseczek szwagierka przypadkiem nie używa?? :ico_noniewiem: :ico_smiechbig:

hektorka
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

13 paź 2007, 16:16

Cześc Laseczki.
Troszeczke nas tu nie było ale umarła mi babcia. :ico_placzek:
Ide was poczytac. Pa

Awatar użytkownika
Blanka26

13 paź 2007, 16:41

Narazie tylko dziadkowi na klatę pawia puściła :-D I kasę z kieszeni wyciągnęła. A że zrobiła to sama to co wyciągnęła to było jej- 100
szkoda, że moi teściowie nie noszą kasy po kieszeniach :-D
kolka czyli zakupy się udały?? :ico_brawa_01: my też jutro wybieramy się na zakupy, muszę Oli kupić ciepłe ubranko na zimę :ico_haha_02:
hektorka współczuję śmierci babci :(

caro

13 paź 2007, 17:26

Hektorka przykro mi bardzo z powodu babci, a chorowała na coś, jeśli można wiedzieć oczywiście!!!!!!!!!!!

Delicja no to faktycznie przeginaja z tym chowaniem, pojecbało ich czy co, jakie chytrusy, ludzie kochani, dla mnie już tez by byli przegrani!!!!!!!!!!!
A co mała taka marudna, może na ząbki????????

Rybciu gratulacje za 2 ząbek :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Kurcze ile już dzieciaczków ma ząbki, u nas nadal cisza :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
No ale opić trzeba, lepiej żeby tylko tego kaca nie było!!!!!!!!

Kolka stwierdzam stanowczo, że dzieci nie można nadmiernie chwalić, bo jak słyszą to potem sie "psują"

A co Cie te"goście" tak często odwiedzają, nie mają bliższych w w rodzinie???????????

Dobrze że zakupy udane!!!!!!!!!!!!!

Kurcze ale żeśmy sie dziś zeszli, jejku nóg nie czuje!!!!!!!!!!!!

Idę wrąbać ciacho, ktoś się przyłączy? :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 2007-10-13, 17:28 ]
A czy u was też tak zimno się zrobiło????????????

Awatar użytkownika
Blanka26

13 paź 2007, 17:44

caro ja na ciacho wszędzie i o każdej porze :-D u nas też ziąb. Z Olą byłam tylko 15 minut na dworze. Ale jej chyba nie przeszkadzało zimno bo spała :ico_szoking:
u nas też na razie cisza z ząbkami :ico_noniewiem:
nie wiem czemu taka marudna, chyba ją te krostki swędzą :ico_placzek:

caro

13 paź 2007, 18:00

A u nas jak zimno na dworze to mały lepiej śpi na spacerze!

bidulka ta twoja Oleńka :ico_placzek: :ico_placzek:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”