Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

14 paź 2007, 10:41

najslodsze zyczonka dla pieknookiej Igi...oraz bardzo juz meskiego Karolka...rosnijcie zdrowo i na pocieche mamusi.... :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

kate...no widze ze sliczny pokoik ma Mati...ale jaki on juz fajowy chlopaczek...no no no :-D :ico_brawa_01:

hihihi a powiem Wam ze ostatnio wazylam Maye na lazienkowej wadze i wyszlo ze wazy 1,5 kg :ico_smiechbig:

wlasnie jem przed kompem sniadanko i popijam kawke...a Maya siedzi na dole z tatusiem..niedawno zwleklismy sie z lozka bo ta noc jakas ciezkawa byla...Maya nauczyla sie nie zasypiac w nocy po cycu tylko z godzinke gada krzyczy...potem zasypia ale my jestesmy niewyspani od tych smiechow chichow :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-10-14, 12:45 ]
juz pozno a tu nikogo????dziewczyny zajete pewnie niedzielnym obiadem...hmm a my dzis zostaniemy przy kotletach z piersi...bo wymyslilam zeby na wycieczke do Bath pojechac...chociaz na spacerek glowną ulica...i do gap kids chcialabym kuknac po jakąś czape na zime bo mnie wczoraj Zborra zmotywowala :ico_noniewiem:

Pogoda wyglada swietnie na razie wiec bylo by milo ale Maya jeszcze spi..wiec dopiero jak sie obudzi...a uwaga bo spi juz 2godziny 10 minut :ico_szoking: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

14 paź 2007, 12:46

hajka wszystkim ........ ja jeszcze w pizamie ,........... nie miałam czasu sie wisikac od 7 rano i teraz ide sie kompac

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2007, 14:37

Hejka wszystkim...

przy tych weekendach tak to jest, ze nie ma za bardzo czasu zerknac..
wczoraj jeszcze o 23 zerknełam i poczytałam, chciałam odisac i sie sporo nadrukowałam a tu co nonono, bład na stronie i tt zas wysiadło, wiec dzis chce powiedziec

zborze ze ma śliczną córę, nie ma co, tylko chwalić..

glizduni z reszta jak wyżej...i to, że Mili też jkoaś strasznie sie rwie do pampersów, a jak widzi, ze wyciagam nowy i chce jej założyć to raczki wyciaga jakby nie wiem co to było..

kate dzieki za przepis, na pewno kiedys wyprobuje...a Mat uroczy i pokoik również..

massumi dzieciaczki ci sie udały..na prawde podobne.. :ico_brawa_01:

i dla Igusi i Karolka
:ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

wpadne jeszcze wieczorowa pora...

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku

14 paź 2007, 15:38

oj pustawo dziś ale nie mam co się dziwić przecież łikend :-D :-D :-D więc będę monologi pisać.... ja zostalam z Mateuszkiem sama, nie licząc tego wrednego szwagra :ico_zly: dziś obrzydził mi obiad do tego stopnia ze musiałam zrezygnować z jedzenia... szwagier to kawał skur..... po co ja mu załatwiałam robote u mojego brata???? znów to samo, kuźwa jak ja łatwo daję się wykorzystywać... zawsze jest ten sam schemat... piękne oczka a potem sprawa do załatwienia... jaka ja głupia jestem, i zawsze mówię sobie ze to ten ostatni raz a tych razy to już bylo tyle że szok... Mat śpi, albo nie bo mi coś się wydaje ze ktoś kwęka... no obudził się zaraz wracam

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2007, 15:47

kate_k82 przesyłam kopniaki dla wrednego szwagra :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

kate_k82

14 paź 2007, 15:48

a dziękuję bardzo za pokoik, trochę było z tym roboty bo wszystko sami robiliśmy ale było warto, przynajmniej ma dziecko na co patrzeć...
wczoraj T kupił kilka słoiczków dla małego i część możemy zjeść a część nie, bo mają masło...pokazuje T słoiczki z masłem a on na to że część słoiczków to przeczytał składy a teco nie przeczytał to właśnie zawierają masło i co pewnie sama będę je jeść...

[ Dodano: 2007-10-14, 15:48 ]
Kamizela tylko mocne tak żeby mu nonono spuchła :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2007, 15:50

Oj nie martw się, uderzę go z całej siły :ico_oczko:

kate_k82

14 paź 2007, 15:51

dochodzę do wniosku ze szwagierki i szwagrzy to niporozumienie, bo z tego co pamiętam to Zbora Ewcik też za rodzeństwem swych mężów to nie przepadają...

[ Dodano: 2007-10-14, 15:52 ]
dzięki, oj zaboli na pewno :-D :-D :-D

[ Dodano: 2007-10-14, 15:56 ]
Kamizela pijesz :ico_kawa: no resztę też zapraszam :-D :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

14 paź 2007, 15:56

Ja nienawidzę swojego szwagra :ico_zly: A on w dodatku nie stroni od kieliszka :ico_zly: Szwagierka może być choć jak siądą razem z teściową i zaczną plotkować to uszy opadają-wszystko chcą wiedzieć przekupy jedne :ico_zly:

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

14 paź 2007, 18:13

a ja wam powiem ,ze siostre mojego Bartka .......... bardz bardzo bardzo lubie .........
i jest chrzesną Filipa ......... :-D :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”