Ale u nas pustki wszystkie mamay zabiegane.
A ja sie chciałm pochwali Kubuś od niedzieli zaczoł sam siadac bez mojej pomocy i zaczoł raczkowac

bo wczesniej siedził ale zawsze musiłm mu pomoc zeby usiadł a co do raczkowania to probował ale mu nie wychodziło a teraz zasowa hihi ale unas w domu to nie ma gdzie tylko na wersalce go puszcza
  bo wczesniej siedził ale zawsze musiłm mu pomoc zeby usiadł a co do raczkowania to probował ale mu nie wychodziło a teraz zasowa hihi ale unas w domu to nie ma gdzie tylko na wersalce go puszcza   a dzis byłm u mojej mamy a tam jest duzo wiecej miejsca mił raj hihi.
 a dzis byłm u mojej mamy a tam jest duzo wiecej miejsca mił raj hihi.U nas katar juz przeszedł nawet dosc szybko ale ja teraz cos złałm wczoraj rano miłm biegunke i mdłosci bym nie do zycia wszystkie miesnie mnie bolały byłm ledwo zywa nawet nie miłm siły zeby podnies Kube a dzis lepiej ale z kolej mam skurcze brzucha i nie wiem co to, pomyslam ze grypa jelitowa ale przypomiło mi sie ze przedwczoraj jadłm jajko na sniadanie i moze to nim sie zatrułm mam tylko nadziej ze to nic powaznego i szybko mi minie .
Margot nie wiem co ci powiedziec odnosnie tych bucikow ale ja bym raczej kupiła takie z usztywniana kostka bo nozk jednak sie chwieja i wim ze moja szwagierka tez takie kupowała.
Szkrab masz racje czas szbko leci nim sie obejzymy to beda chodzic do szkoły a pozniej to juz tak szybko zleci ze ja juz nie chcec nawet myslec
[ Dodano: 2007-10-11, 23:57 ]
A zębów nadal nie mam ani jednego

praca praca jeszcze raz praca ale to tylko pazdziernik taki bedzie juz naszczescie troche luzniej
 praca praca jeszcze raz praca ale to tylko pazdziernik taki bedzie juz naszczescie troche luzniej  

Dzisiaj malo spala w dzien wiec juz sie wybrala o 17 na nocne spanie
 Dzisiaj malo spala w dzien wiec juz sie wybrala o 17 na nocne spanie