Czołem!!!
Widzę że wywiało towarzystwo...a reszta boryka się z rodzinką
moja teściowa odjechała chwilę temu
Ale przyjechała po nią moja szwagierka...Tyle, że odkąd jest w ciąży, to chyba jej się poprawiło. Ja tam na razie ją traktuję normalnie, ale nigdy jej ine zapomnę tego, co mi zrobiła, więc jakiś dystans będzie. Poza tym teściowa
paranoja!!! wychodzę z sypialni, a ona mi w pokoju tv wyciera! no nonono mać! czy ja jestem jakaś syfiara czy jak? chyba jak dzień wcześniej ścierałam kurze, to nic tam nie było nie? co za baba!!! wszystko wiedzieć, wszędzie zajrzała...jestem pewna, że nawet szafy mi przeleciała...Normalnie ręce opadają...ale mam ją z głowy. No, musi jeszcze tu wpaść
ale to tylko na chwilę za tydzień chyba, więc może przeżyję.
Poza tym...Hania nadal nocki ma nerwowe, częściej płacze przy jedzeniu itp, ale dziś ładnie, zjadła cyc, kaszę i szpinak za razem
a po kąpieli 125ml mleczka. Dziś do południa nawet prawie 140ml więc pękam z dumy
Ciepło w miarę, więc spacerowaliśmy sobie.
J się coś po moich komentarzach o jego zachowaniu...i stwierdzeniach że chyba jest gejem..zaczął się mną interesować. Szkoda, że trzeba zajść tak daleko...no ale...Wczoraj coś kombinował
ale byłam w takim szoku...że udawałam że śpię...
Jakoś mi dziwnie...ech...zamotana jak paczka gwoździ jestem... Dziś od rana mnie co jakiś czas całuje, klepie, przytula...to jednak można? więc dziś pewnie już nie będę miała szans udawać i
same wiecie...hehehe
Massumi no pewno że siedzi...A Ulalalaala jeszcze nie???
Glizdunia piękne!!! Maya na miss
lachon rośnie...
Sikorka no to do dzieła, Ty masz podejśćie do dzieci. To nie odpoczywaj po Karolu za długo, a będziesz miała córcię
Kate_k82 piękny pokoik! no i Mat super chłopaczek! śliczny...
A...dla
Igusi i
Karola
i lecę na film...